Colaborare CCIB - DWK

F. A.
Comunicate de presă / 10 aprilie 2012

În cadrul unei întâlniri între reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi ai Clubului Economic German Braşov (DWK - Deutscher Wirtschaftsklub Kronstadt) au fost reliefate două direcţii concrete de colaborare între Camera bucureşteană şi DWK, arată un comunicat remis redacţiei.

Astfel, în contextul preocupărilor constante ale CCIB de a se implica în dezvoltarea resurselor umane, există posibilitatea de a extinde şi în Capitală modelul şcolii profesionale germane Kronstadt, ce va funcţiona începând din această toamnă la Braşov, în baza unui protocol între Inspectoratul Şcolar, Primăria municipiului Braşov, Clubul Economic German şi şapte firme cu capital german. Şcoala va pregăti, în sistem dual, specialişti în meserii solicitate de companiile cu profil de producţie din zonă. Acest tip de iniţiativă, potrivit preşedintelui CCIB, vine în sprijinul atât al mediului de afaceri local, prin calificarea resurselor umane în domeniile în care se înregistrează cerere de forţă de muncă, cât şi în sprijinul tinerilor, ajutându-i să se integreze rapid pe piaţa muncii.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre posibilitatea organizării la Bucureşti, în toamna acestui an, a unei ediţii a Oktoberfest. Cu acest prilej, într-o atmosferă tipic bavareză, reprezentanţii companiilor bucureştene vor beneficia de oportunitatea de a dezvolta relaţiile de afaceri cu furnizorii şi clienţii, dar şi de a oferi angajaţilor momente de relaxare. Cu ocazia evenimentului de la Bucureşti se are în vedere organizarea, în colaborare cu CCI din Munchen si Nurnberg, şi a unui seminar dedicat industriei auto.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb