COMISARUL EUROPEAN AL SĂNĂTĂŢII: "Este neapărată nevoie să sporim rata de vaccinare în rândul cetăţenilor români"

G.B
Miscellanea / 16 iulie 2021

Stella Kyriakides

Stella Kyriakides

Comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţă Alimentară, Stella Kyriakides, a declarat, astăzi, la Petreşti, judeţul Dâmboviţa, că e nevoie de mai multe eforturi în perioada imediat următoare în ceea ce priveşte vaccinarea anti-COVID-19, mai ales că "varianta Delta a coronavirusului creează o situaţie fragilă şi periculoasă în acelaşi timp", potrivit Agerpres.

"Numărul de cazuri de persoane infectate cu coronavirus a crescut în ultimele două săptămâni, odată cu apariţia variantei Delta. Este o variantă de virus mai contagioasă şi singurul nostru scut de protecţie este vaccinul. Avem nevoie să ne vaccinăm cu ambele doze sau cu singura doză de la Johnson&Johnson. De aceea, vă adresez un mesaj şi o rugăminte simplă: ne aflăm aici pentru a vă arăta sprijinul din partea Comisiei Europene în efortul de vaccinare care se desfăşoară în ţara dumneavoastră", a spus Stella Kyriakides.

Comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţă Alimentară a adăugat că e nevoie de creşterea ratei de vaccinare în România.

"Suntem conştienţi şi vedem eforturile pe care le faceţi, dar este neapărată nevoie să sporim rata de vaccinare în rândul cetăţenilor români. Nu trebuie să ne complacem în situaţia în care ne aflăm în prezent. Trebuie să facem mult mai multe eforturi în săptămânile care urmează. Varianta Delta a coronavirusului creează o situaţie fragilă şi periculoasă în acelaşi timp. Aşadar, îi îndemn pe români să ia decizia corectă de a se proteja pe ei înşişi şi pe cei din jurul lor şi să se vaccineze", a afirmat Stella Kyriakides.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, şi comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţă Alimentară, Stella Kyriakides, au vizitat, vineri, la Petreşti, centrul mobil de vaccinare a populaţiei împotriva SARS-CoV-2, aflat în incinta căminului cultural din localitate.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. In zona Herastray, soldati speciali cu mitraliere, sase tunuri de asalt de 120 de mm, patru transportoare M 116, patru Black Hawk, 10 tancuri M1 se gaseau In fata unei bariere:

    -Doar Vaccinatii cu vederi liberale sunt admisi! Se auzea In difuzoare.

    Totul degenerase de cand Macren spusese ca Nevaccinatii nu au voie In restaurante , sali de cinema etc, Oamenii se inflamasera peste masura din cauza acestor New White Supremacists, iar focul revoltei se raspandise In toata lumea...Ajutoarele sosisera de peste mari si tari! Acum totul era impartit In hooduri, Vaccinati si Nevaccinati, fie are cu armele lor, sobolanii erau mutanti... Propagandistii vaxx erau proiectati In aer ca holograms, Curel, Brn, Kyry, purtand mustati de Hitler si Stalin...Macren, Mini-He-ul Subcivilizatiei Obscure, Mytzo, vandutul Ocultei, un alt corifeu al sclavizarii populatiei si al vaccinarii fortate!!! Se observase ca In urma cu cativa ani imbolnavirile Covid erau mari unde se facusera procente mari, Helada, 40, 4 la suta, Spain, 51, 9%... 

    1. De vaccinari...

      Schimburi de focuri intre Vaccinati si Nevaccinati se vedeau pe deasupra apelor lacului Herastray... Avioanele militare cu pasageri decolau vertical pentru a se evita tirurile adverse! Si cu viteza foarte mare... Spre Oaze... Lumea avea oaze de Vaccinati si Nevaccinati! Asa dirijasera lucrurile guvernatorii stalinisti nazisti ai lumii din urma cu nu prea mult timp!

      Minunat. Sunt invidios.

    Am auzit ca s-a infiintat o asociatie cu medici , avocati , oameni cu mintea la ei , care sa dea in judecata guvernele mituite de big pharma si care prelungesc la infinit prosteala asta cu valurile si diferite tulpini , precum si maimutareala cu masti care mai de care , mai tuguiate , stupide si inutile pe deasupra . hai liberare !

    1. 2022 is the name of the game

    Comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţă Alimentară e multimata in rest de starea sistemului sanitar Roman? Poate viziteaza inopinat vre-un spital dintr-un oras cu populatie de sub 100.000 sa vada acolo cum sta treaba.

    1. tanti comisar, poate ai treaba acasa si noi te retinem!

      ia cerseste pe la alte porti! 

      stim ca ce ai incasat de pharma a fost conditionat dar canta pe alte mese ca aici suntem satui de shmecherite ca mataluta!

      adio, auzi, adio!!! 

    Eu ii recomand tutei astea marxiste, sa ne lase cu vaccinurile lor criminale si sa-si faca ea insasi vreo10 astfel de vaccinuri in capul ala sec, ca apoi sa vedem ce efect au! Sunt 99% convins, ca alta data nu va mai deschide gura aia imputita!

    1. am citit pe active news ca s-a descoperit ca pfizer-ul are oxid de grafen (toxic) ....

      sa te tot injectezi cu zambetul mortii (rictus-ul) pe buze !

      numa' vitamine!  

      E biletul de calatorie pe Lumea Ailalta! Prostii se inghesuie dupa el, caci e gratis, bașca ca mai primesc si o portie de mici!

      :))))))))))))) nimic nu poate concura cu o portie de oxid de grafen asezonata cu mici si mustar :)) plus ignoranta cat cuprinde :))

    Fa femeie mars la tine acasa si vaccineaza ti familia si neamurile ca noi nu ne vaccinam. Vaccinurile omoara oameni. Sunt experimentale pana in 2023 si cei ce le accepta semnaza ca sunt deacord si abia apoi devin cobai la big pharma...

    1. ca bine zici, ai vorbit pe inima mea!

      Ii recomand si eu carpei asteia sa se mai duca naibii de unde a venit !

      Romanii sa traiasca bine nefiind vaccinati si sa preia toata Europa in timp ce toti ceilalti mor de prosti ce au fost vaccinandu-se!  

    "COMISARUL EUROPEAN AL SĂNĂTĂŢII:

    "Este neapărată nevoie să sporim rata de vaccinare în rândul cetăţenilor români"" 

    De ce ? Raman prea multi romani in viata si vor prelua continentul Europa? :)  

    daa, cu cateva zeci de cazuri pe zi si spitalizari in cadere libera...terminati cu prostiile, nu ar fi logic ca Europa sa studieze ce am facut noi bine in loc sa ne dea lectii? nu ar fi normal ca tarile cu cazuri multe sa invete de la cele cu cazuri putine? tupeul UE e imens.

    1. e plan mondial sa scada populatia lumii prin vaccinare

      Romania nu mai danseaza pe muzica lor de inmormantare

      Romanii nu mai danseaza ,guvernantii fac tot ce li se dicteaza,niste slugi ordinare

    Nu vă mai agitați, băieții au intrat în panică. Campania lu Catzu: "Ce conține vaccinul? Gaura de la covrig!" a eșuat lamentabil, sub 2% din români aratandu-se ii nteresati de praful de pe toba oferit de Catzu.

    Reclamele vaccinista adresate omului sărac nu mai țin la români se pare... 

    1. Romanii sunt isteti, nu se compara cu tolomacii din Vest.... au avut generatie dupa generatie o viata asa grea ca li s-a ascutit intuitia realitatii..

      aia din vest... cutii proaste de conserve 

      asta-i partea buna a comunismului , a invatat lumea sa supravietuiasca si sa intuiasca cum ai spus tu , pericolul real . mortaciunile din vest invatate sa traiasca in puf , pun botul la orice .

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb