Comisia parlamentară turcă a aprobat aderarea Suediei la NATO

S.B.
Internaţional / 26 decembrie 2023

Comisia parlamentară turcă a aprobat aderarea Suediei la NATO

Comisia pentru Afaceri Externe a parlamentului turc a aprobat marţi protocolul de aderare a Suediei la NATO, după 19 luni de suspans, a declarat un deputat turc opoziţiei, Utku Cakirozer (CHP), informează Agerpres.

Textul acordului urmează să fie transmis Adunării Naţionale Plenare pentru intrarea definitivă a ţării scandinave în Alianţa Nord-Atlantică, într-un moment care nu a fost încă precizat.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Au inteles tirziu si turcii cine este mai tare .Decit niciodata tot e bine si acum .O sa il vedeti curind si pe Orban budapesteanul cu„ botul pus pe labe” .Trump e scos din joc asa cum va tot zice inca din 2022 .Acum Nikki Haley preia initiativa iar Colorado deja il scoate de pe listele electorale pe Trump .Urmeaza California, acolo unde Guvernatorul democrat poate deveni chiar nominalizarea Partidului in caz ca J.R.Biden renunta .Turcii au priceput si ei cum sta treaba .Razboiul din Ucraina si cel din Israel nu reprezinta decit o mica parte din Planul Occidental pus la cale cu atit de multa maestie de catre UE.Un NATO2 ce blocheaza China .O extindere a granitelor NATO ,nord -sud ,ce nu poate fi aparata in intregime de rusi si o imediata pozitionare NATO in Ucraina totul ca parte a deciziei ce deja limiteaza deplasarile celor neprietenosi Occidentului in jurul Orientului Mijlociu pe mare .Distrugerea Hamas si a Hezbollah si in curind si a celorlalti prieteni ai Rusiei din zona , totul paralel obtinut cu deja modificata lege ce permite cresterea zonei maritime de nord a SUA care blocheaza Rusia si China .Japonia isi modifica si ea legislatia si in curind va deveni o noua mare putere nucleara ce deja cu Filipinele si Coreea de Sud formeaza o Alianta militara .Germania se inarmeza si ea si va trimite trupe in nordul Europei acum profitind si de intrarea Suediei in NATO.Rusia nu are capacitatea de a apara imensul ei teritoriu si granitele de 1200 de km cu Ucraina si cele cu NATO.Din disperare rusii pot lovi nuclear inscenind un accident o zona ,deja distrusa , acolo unde locuiau eticii rusi majoritari in Ucraina spre a creea o zona de demarcatie .Daca incep si miscari de separare pe model Armenia Federaria Rusa dispare .

    1. Gargară de slabă calitate. Pentru tot ce ai scris sau aveți de gând să scrieți, vă spun doar atât și sper că aveți și capacitatea de a înțelege:

      NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII!

      Consumul de alcool in exces,

      dauneaza sanatatii  

      Nu mor caii cand vor cainii

      Nici cainii cand vor stapanii! 

      Este mai degraba o zicere pesimista, o consolare inainte de final.

    Cadou de craciun de la turci

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb