Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigranţilor

Mirabela Vasile
Politică / 7 septembrie 2015

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor şi Senat, împreună cu reprezentanţii comisiilor pentru politică externă, apărare şi ordine publică şi reprezentanţii Comisiei speciale comune pentru aderarea României la spaţiul Schengen, vor dezbate, mâine, problema migraţiei în Uniunea Europeană şi criza imigranţilor din Europa, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei. Şedinţa comisiilor reunite va avea loc începând cu ora 12:00, la sala "Drepturilor Omului" din Camera Deputaţilor (Palatul Parlamentului, nivel P), la eveniment fiind invitaţi să participe domnul vice-premier, Gabriel Oprea, şi ministrul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu.

Începând cu ora 15:00, în sala de şedinţe a Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, membrii comisiilor de specialitate reunite se vor întâlni cu ambasadorul Marelui Ducat al Luxemburgului în România, E.S. domnul Christian Biever, pentru a dezbate priorităţile preşedinţiei luxemburgheze a Consiliului Uniunii Europene.

Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, a subliniat că tema migraţiei reprezintă o prioritate pentru Europa, modalităţile de gestionare a fluxurilor cu care se confruntă statele membre UE aflându-se pe agenda dezbaterilor la Conferinţa interparlamentară privind politica externă şi de securitate comună şi politica de securitate şi apărare comună, care a avut loc la Luxemburg în perioada 5-6 septembrie. "Uniunea Europeană trebuie să reafirme principiile solidarităţii, respectând principiul distribuirii echitabile a răspunderii între statele membre şi ţinând cont, în acelaşi timp, şi de expertiza şi experienţa fiecărui stat membru în integrarea imigranţilor", a declarat Ana Birchall.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb