Compania Brother anunţă lansarea noii generaţii de echipamente laser monocrom

D.I
Ziarul BURSA #Companii / 30 ianuarie 2018

Compania Brother anunţă lansarea noii generaţii de echipamente laser monocrom

Compania de hardware Brother anunţă lansarea în România a unei noi generaţii de echipamente laser monocrom, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Seria L2000 reprezintă o continuare a gamei destinată birourilor mici şi medii şi este alcătuită din 3 echipamentele multifuncţionale cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax (MFC-L2712DN, MFC-L2712DW şi MFC-L2732DW), 3 echipamente multifuncţionale cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare (DCP-L2512D, DCP-L2532DW şi DCP-L2552DN) şi 3 imprimante (HL-L2312D, HL-L2352DW şi HL-L2372DN). Toate echipamentele sunt prevăzute cu funcţie automată de tipărire faţă-verso.

Noile modele au îmbunătăţiri tehnice care le permit să atingă viteze de până la 34ppm, iar ADF-ul a fost extins la 50 de pagini.

Volumul de lucru permis de consumabilele utilizate de echipamentele din noua serie Brother L2000 este de 1,200 pagini în cazul tonerului standard, respectiv de 3,000 pagini în cazul celui cu capacitate extinsă.

Pe lângă performanţele foarte bune şi nivelul redus de zgomot, noua generaţie de echipamente laser monocrom Brother L2000 dispune şi de o paletă vastă de funcţii şi dotări, pentru a asigura flexibilitatea necesară birourilor mici şi medii. Astfel, toate modelele MFC, dar şi DCP-L2552DN, se remarcă, de exemplu, prin utilizarea unui sistem nou, îmbunătăţit, de alimentare automată cu documente (ADF - Automatic Document Feeder), ce are o capacitate de până la 50 pagini. Există, totodată, conectivitate Wi-Fi cu suport Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint şi Google Cloud Print, pentru a le permite utilizatorilor să tipărească direct de pe dispozitive mobile.

Conform aceleiaşi surse, echipamentul multifuncţional MFC-L2732DW asigură suport pentru serviciul de Cloud Printing prin tehnologie Brother Web Connect, astfel că utilizatorii pot tipări sau scana documente direct din soluţiile de stocare în Cloud OneNote, OneDrive, Evernote, Dropbox, Box şi Google Drive. În ceea ce priveşte securitatea, Brother a dotat toate cele 4 echipamente MFC cu tehnologie Settings Lock pentru a preveni modificarea setărilor de către persoane neautorizate, iar modelul MFC-L2732DW oferă şi tehnologii Secure Function Lock şi Secure Print pentru a restricţiona accesul la funcţii şi pentru a permite protejarea documentelor cu un cod numeric din 4 cifre.

Lansarea noii game pentru birouri mici şi medii vine la scurt timp după ce Brother a extins la finalul anului trecut oferta de echipamente pentru uz casnic prin introducerea celor 2 modele laser monocrom TonerBenefit - imprimanta HL-1222WE şi multifuncţionalul DCP-1622WE - ambele cu viteză de imprimare de 20ppm, conectivitate wireless, tavă pentru alimentare de 150 de coli şi suport pentru imprimare de pe mobil utilizând aplicaţia gratuită iPrint&Scan.

În comunicat se mai precizează că celor 2 echipamente dedicate utilizatorilor de acasă din gama Brother TonerBenefit "li se vor adăuga, începând cu luna februarie, 3 noi echipamente destinate birourilor mici si medii: MFC-B7715DW, DCP-B7520DW şi HL-B2080DW".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb