Compania Doraly a investit 1,5 milioane de euro în achiziţia unui teren pentru extindere

D.I
Companii / 5 februarie 2018

Compania Doraly a investit 1,5 milioane de euro în achiziţia unui teren pentru extindere

Doraly Expo Market, unul dintre parcurile comerciale specializate în articole pentru casă şi produse alimentare din România, a achiziţionat un teren cu suprafaţa de 15.000 mp, în Afumaţi, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Conform documentului, achiziţia face parte dintr-un plan de investiţii care vizează extinderea parcului prin construcţia de noi pavilioane şi modernizarea celor existente. Valoarea achiziţiei a depăşit suma de 1,5 milioane de euro şi a fost finanţată din surse proprii.

Reprezentanţii Doraly afirmă că investiţiile în extindere sunt estimate la aproximativ 8 milioane de euro doar în 2018, la finanţarea cărora participă Alpha Bank şi Piraeus Bank, prin suplimentarea cu 5 milioane de euro a liniei de credit existente.

Alexandru Rusu, CEO Doraly, a declarat: "Strategia Doraly în 2018 include atât extinderea suprafeţei parcului comercial, prin achiziţii de terenuri pentru construcţii noi, cât şi diversificarea canalelor de vânzare, prin dezvoltarea retailului de tip Cash&Carry şi intrarea Doraly în mediul online. Astfel, suntem bucuroşi să oferim chiriaşilor noştri spaţii comerciale moderne, cu facilităţi logistice adaptate cerinţelor actuale, asigurând totodată şi promovarea într-un mediu aflat pe un trend ascendent. Pentru terenul nou achiziţionat avem în plan atât dezvoltarea a două noi pavilioane, P9 şi P10, cu acces direct din DN2, cât şi modernizarea unui pavilion existent, de asemenea cu acces direct din DN2. Doraly rămâne una dintre destinaţiile preferate de aprovizionare pentru comercianţii din Bucureşti şi din ţară, dar şi pentru clienţii persoane fizice, iar dorinţa noastră este să-i întâmpinăm cu o ofertă cât mai bogată de produse, la preţuri foarte avantajoase." ‚

Potrivit sursei citate, Doraly a început în 2016 un amplu proces de extindere, concretizat până în prezent prin deschiderea a trei pavilioane comerciale, cu o suprafaţă totală de 13.400 mp şi crearea a 200 de locuri de parcare. În cadrul spaţiilor noi, se află şi două magazine cash&carry, construite pe o suprafaţă totală de aproape 10.000 mp. Produsele comercializate în Doraly au preţuri de producător/importator.

În comunicat se mai precizează că Doraly cuprinde 31 de pavilioane, cu o suprafaţă totală închiriabilă de peste 84.000 mp, având peste 850 de spaţii comerciale şi aproximativ 5.000 de locuri de parcare, inclusiv subterane. Acesta găzduieşte 550 de producători, importatori şi distribuitori, care comercializează într-o gamă variată produse alimentare şi non-alimentare (instalaţii electrice, instalaţii şi obiecte sanitare, electronice şi electrocasnice, detergenţi şi cosmetice, articole de menaj, articole pentru casă, îngrijire personală, jucării, birotică şi papetărie).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb