Compania Vincon Vrancea are o nouă structură de management

Elena Deacu
Companii / 5 august 2015

Conducerea executivă a Vincon Vrancea va fi preluată, începând cu data de 4 august 2015, de Preşedintele Consiliului de Administraţie, doamna Luchi Georgescu, iar managementul operaţional va fi asigurat de către un Consiliu Director format din membri ai actualului top management al companiei.

Schimbarea structurii de management a companiei face parte dintr-un proces mai amplu de adaptare la nevoile unei organizaţii moderne, capabile să facă faţă cerinţelor unui business integrat 360 de grade şi are loc în urma finalizării contractului de management cu Directorul General, domnul Georgel Costache.

"Sunt sigură că noua organizare managerială va crea un climat mult mai favorabil pentru dezvoltarea business-ului Vincon. Înfiinţarea Consiliului Director va asigura coerenţa în colaborarea dintre departamentele de producţie şi cel comercial, cu rezultat direct în creşterea vitezei de reacţie şi adaptarea la cerinţele pieţei de profil. Astfel, munca susţinută, eforturile conjugate ale echipei şi fluidizarea informaţiei între factorii responsabili vor duce la o implementare mult mai eficientă a strategiei de creştere a cifrei de afaceri şi a notorietăţii companiei", declară Luchi Georgescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie.

Luând în considerare creşterea tot mai accentuată în piaţa românească a consumului de vinuri premium şi super premium, Vincon a desfăşurat în ultimii ani un amplu program de reconversie a peste 1000 ha de terenuri cultivate cu viţă de vie din soiuri autohtone şi internaţionale. Calitatea deosebită şi diversitatea soiurilor plantate, coroborate cu investiţiile considerabile în echipamentele de producere a vinurilor, au creat posibilitatea specialiştilor oenologi, conduşi de către Directorul de Vinificaţie, domnul Nicu Mateescu, să producă vinuri de excepţie, multiplu medaliate la cele mai importante concursuri de profil. Printre cele mai noi game de vinuri premium şi super premium lansate pe piaţă, Mirabilis Machina, Rose Far Niente, Ambrosio şi Egregio, se bucură atât de recunoaşterea specialiştilor în domeniu, cât şi a consumatorilor.

"Aceasta este încă o confirmare că echipa Vincon reuşeşte să construiască o afacere coerentă, adaptată prezentului şi cu perspective reale de a rămâne lider de piaţă şi în viitor", declară Preşedintele Consiliului de Administraţie, Luchi Georgescu.

Vincon este un producător de vinuri din România, cu o gamă de produse adresate tuturor segmentelor de consumatori. Compania deţine 11 crame şi circa 1.500 de hectare de viţă de vie în podgoriile Odobeşti, Coteşti, Panciu şi Huşi. În portofoliul de vinuri şi vinarsuri Vincon se află branduri recunoscute, lideri în segmentul lor, precum Beciul Domnesc, vinarsurile Mioriţa şi Jad, alături de branduri de vinuri super premium noi, multiplu medaliate, precum Mirabilis Machina, Rose Far Niente, Egregio, branduri noi pentru segmentul mainstream - Două Vorbe şi Doi Cocoşi, alături de vinarsuri nou lansate - Mioriţa X.O. de 25 de ani vechime şi Mioriţa X.O. de 30 de ani vechime.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb