Complex rezidenţial de mare anvergură în zona Pipera-Tunari

Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 28 iunie 2005

Compania "Regatta" promovează un complex rezidenţial de mare întindere, localizat între şoseaua Pipera - Tunari şi Mobexpert, într-o zonă cu destinaţie exclusiv rezidenţială, la numai 15 minute depărtare de Parcul Herăstrău. Lucrările de construcţie au început recent, termenul de finalizare fiind planificat pentru sfîrşitul anului 2006.

Complexul conţine patru tipuri de vile şi va totaliza 180 de imobile. În ordine descrescătoare a suprafeţelor, vor fi disponibile vilele de tip A pînă la D. Vila tip A este proiectată pe trei nivele (parter, etaj, mansardă) şi oferă o suprafaţă desfăşurată de 371 mp pe o suprafaţă de teren de 240 mp. Vila tip B, care are aceleaşi trei nivele, oferă o suprafaţă desfăşurată de 243 mp pe un lot de 207 mp. Vila tip C, structurată pe parter, etaj şi mansardă acoperă 187 mp suprafaţă desfăşurată pe un teren de 120 mp. Vila de tip D este cea mai mică, avînd o suprafaţă desfăşurată de 140 mp, păstrînd designul pe trei nivele.

Imobilele au structura de rezis-tenţă şi planşeele din beton armat, zidăria din cărămidă eficientă (25 cm grosime), termosis-tem de 5 cm grosime, ferestre din PVC Deceunick cu geam clar Saint-Gobain, acoperiş din ţiglă Bramac sau tablă Lindab, gresie şi faianţă importate din Spania, centrală termică cu radiatoare din oţel, parchet laminat.

"Complexul oferă servicii integrate precum gradiniţă şi spaţiu comercial. De asemenea pune la dispoziţia beneficiarilor patru piscine, trei terenuri de sport şi patru locuri de joacă pentru copii", a declarat Sorin Lacusta, senior real estate broker în cadrul departamentului de vînzări Rezidenţiale al "Regatta".

Preţurile încep de la 93.000 euro pentru o vilă de tipul D şi ajung la 225.000 euro pentru o vilă de tip A.

Distincţia dintre vilele destinate nivelului mediu şi cele de lux este clar determinată prin mărimea vilei şi preţul practicat.

Lacusta a mai spus: "Condominium-urile oferă avantaje pe care centrul oraşului nu le poate oferi. Aici poluarea este redusă, peisajul este deosebit, liniştea te înconjoară şi te poţi detaşa după o zi de muncă. De asemenea, în centru preţurile sînt foarte mari şi ofertele foarte puţine. Să achiziţionezi o casă veche şi s-o recondiţionezi costă mai mult decît construirea unei noi locuinţe. Nu ne referim la o simplă renovare, ci la toate lucrările necesare recondiţionării unei locuinţe, cum ar fi consolidarea".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb