Concurenţa analizează înfiinţarea Redivivus-Tawil Group

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 3 februarie 2010

Consiliul Concurenţei (CC) a anunţat, ieri, că analizează operaţiunea de concentrare economică realizată prin înfiinţarea în comun a unei societăţi comerciale, Redivivus-Tawil Group, de către SC General Metal SAL (SRL) Holding şi Ilisuan Ioan.

Autoritatea de concurenţă a comunicat că va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

"Potrivit Legii Concurenţei nr.21/1996 republicată, sunt supuse controlului şi trebuie notificate Consiliului Concurenţei pentru analiza compatibilităţii lor cu un mediu concurenţial normal, operaţiunile de concentrare economică ce depăşesc pragurile valorice prevăzute în acest act normativ. Acestea sunt îndeplinite dacă cifra de afaceri cumulată a agenţilor economici implicaţi într-o operaţiune de concentrare economică depăşeşte echivalentul în lei a 10.000.000 euro şi există cel puţin doi agenţi economici implicaţi în operaţiune care realizează pe teritoriul României, fiecare în parte, o cifră de afaceri mai mare decât echivalentul în lei a 4.000.000 euro", se arată în comunicatul CC.

SC General Metal SAL (SRL) Holding este o companie libaneză, care are ca obiect de activitate achiziţia de acţiuni la alte societăţi comerciale, administrarea companiilor la care deţine acţiuni sau părţi sociale şi închirierea companiilor către terţe persoane. SC General Metal SAL (SRL) Holding are reprezentanţă în România şi deţine pe teritoriul ţării o serie de societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în domeniul valorificării şi comercializării deşeurilor reciclabile. Ilisuan Ioan este cetăţean român care deţine acţiuni la o serie de societăţi din cadrul grupului REDIVIVUS, grup cu activităţi preponderente în domeniul valorificării şi comercializării deşeurilor reciclabile şi adiacent în domenii ca închirieri utilaje construcţii sau producerea de betoane şi prefabricate din beton etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb