CONCURSUL ORGANIZAT DE CĂTRE REGIA NAŢIONALĂ A PĂDURILOR  Un succes important în recrutarea de ingineri silvici stagiari

F.F.
Companii / 19 noiembrie 2019

Un succes important în recrutarea de ingineri silvici stagiari

Concursul organizat de către Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva, la sediul din Bucureşti, în vederea ocupării a minimum 45 de locuri vacante la acest moment, de ingineri silvici stagiari, a adunat elitele tinere din silvicultură, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

178 de absolvenţi ai facultăţilor de silvicultură din România s-au întrecut în cunoştinţele acumulate în anii de studenţie în faţa unor comisii formate din profesionişti ai Romsilva, oameni cu o vastă experienţă în muncă.

Exigenţi, silvicultorii care i-au examinat pe viitorii ingineri stagiari s-au declarat încântaţi de nivelul de pregătire pe care aceştia l-au arătat.

Din cei 178 de candidaţi care s-au înscris la concurs şi care îndeplineau condiţiile de participare, comisia de examinare a declarat admişi 153 de tineri, cei mai buni absolvenţi de silvicultură la nivel naţional. În plină criză de forţă de muncă calificată, cei care au primit răspuns pozitiv la concursul organizat de Romsilva, vor fi o sursă valoroasă şi foarte importantă pentru piaţa muncii din România, mai precizează sursa.

Examenul este valabil un an, iar toate posturile vacante de ingineri silvici care vor apărea în decursul anului următor, pot fi ocupate direct pe baza acestui examen în funcţie de opţiunea fiecăruia, formulată fie în timpul examenului, fie precizată ulterior.

Criteriile în baza cărora s-a făcut selecţia sunt obiective, independente de Romsilva. Acestea pot fi ajustate pentru a se găsi o formulă optimă, astfel încât dezideratul Romsilva de a-i angaja pe cei mai buni candidaţi să fie dus la îndeplinire.

Romsilva mulţumeşte pe această cale tuturor profesorilor universitari care alcătuiesc corpul profesoral al facultătilor de silvicultură, pentru modul de pregătire al studenţilor, care, în competiţie, au dovedit că sunt deschişi la nou, dornici şi pasionaţi de meserie, ajungând chiar ei, în timpul examenului să vină cu soluţii inovative pentru progresul şi alinierea silviculturii româneşti la standarde europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb