Conducerea interimară a Poştei Române s-a întâlnit cu reprezentanţii angajaţilor companiei

A.C.
Companii / 24 octombrie 2017

Conducerea interimară a Poştei Române s-a întâlnit cu reprezentanţii angajaţilor companiei

Conducerea interimară a Companiei Naţionale Poşta Română, alături de ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova, a avut, astăzi, o nouă întâlnire cu reprezentanţii angajaţilor din toate sectoarele de activitate ale companiei, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei, la întâlnire au participat angajaţi din Capitală şi din 15 judeţe: Ilfov, Tulcea, Constanţa, Brăila, Giurgiu, Galaţi, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa, Vrancea, Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş Severin.

Directorul General interimar, Elena Petraşcu le-a spus, din nou, angajaţilor că redresarea companiei este un efort colectiv şi că toţi trebuie să se implice pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor, informează sursa.

Aceasta i-a asigurat că se fac eforturi permantente pentru a rezolva, cât mai rapid, problemele cu care se confruntă zi de zi. Astăzi, au fost demarate procedurile de achiziţie pentru maşini de numărat bancnote, cititoare de cod de bare - fixe, cântare, transpaleţi şi lize, a spus directorul general interimar. Elena Petraşcu a subliniat că majorarea capitalului social este un pas important pentru consolidarea Poştei Române şi a precizat că banii obţinuţi prin majorarea de capital vor fi folosiţi pentru plata datoriei către ANAF, se mai arată în comunicat.

"În acest fel, CNPR nu va mai trebui să achite lunar rate pentru datoria către ANAF, iar veniturile companiei vor putea fi, în sfârşit, utilizate pentru dotările necesare funcţţonării sale", a declarat Elena Petraşcu.

Potrivit sursei citate, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova a declarat că este decis ca, alături de conducerea interimară a companiei, să ia cele mai ferme măsuri pentru a îmbunătăţi standardele de muncă ale tuturor angajaţilor, pe de o parte, şi pentru a creşte gradul de mulţumire al clienţilor, pe de altă parte. El le-a spus celor prezenţi că descentralizarea companiei prin trecerea la centrele de profit regionale are ca scop şi creşterea competiţiei interne, printr-o politică de bonusuri pentru angajaţii care fac performanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb