"Conpet" investeşte peste 2,5 milioane euro într-un sistem informatic de management

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Fondul Proprietatea / 3 decembrie 2008

"Conpet", transportator naţional de ţiţei, gazolină şi etan.

"Conpet", transportator naţional de ţiţei, gazolină şi etan.

Transportatorul naţional de ţiţei Conpet inves-teşte peste 2,5 milioane euro într-un sistem informatic, pentru a manageria activitatea companiei, sis-tem ce va fi implementat în doi ani, a declarat ieri directorul general al companiei, Liviu Ilaşi.

"Aceasta este cea mai mare investiţie a noastră. Conpet investeşte peste 2,5 milioane euro în sistemul informatic de management de tip ERP, ce va fi implementat în doi ani. Acesta va permite informatizarea întregii activităţi a companiei. Totul se va face pe calculator. Până acum, nu a existat un astfel de sistem la Conpet", a explicat Liviu Ilaşi, citat de NewsIn. Directorul general al companiei a mai spus că firma care va implementa sistemul este RomSoft Râmnicu Vâlcea. RomSoft Râmnicu Vâlcea este furnizor de proiecte de integrare complexe, incluzând soluţii software Oracle E-Business Suite, JD Edwards, Hyperion, Siebel, infrastructură hardware HP, IBM şi comunicaţii.

Conpet SA este transportatorul naţional de ţiţei, gazolină şi etan prin conducte şi pe calea ferată. Societatea oferă servicii de transport al materiilor prime necesare tuturor rafinăriilor româneşti. Compania exploatează conducte, staţii de pompare, rampe de încărcare-descărcare, cazane CF şi parcuri de rezervoare. Societatea face parte din compania de proiect a oleoductului Cons-tanţa-Trieste.

Membrii consorţiului oleoductului Constanţa-Trieste se vor întâlni la 9 decembrie 2008, la Constanţa, pentru a alege directorul general al companiei de proiect.

Reprezentanţi ai României, Serbiei şi Croaţiei au semnat la 22 aprilie 2008 acordul pentru înfiinţarea companiei de proiect a oleoductului Pan European Oil Pipeline (PEOP) Constanţa-Trieste, iar cea de-a patra ţară, Italia, urma să ia o decizie în privinţa implicării în proiect după instalarea noului Guvern.

Din această companie de proiect fac parte: Conpet şi Oil Terminal din partea României, Transnafta (din Serbia) şi Janaf (din Republica Croaţia).

Acţionariatul companiei este format din: Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu 58,72% din acţiuni, Fondul Proprietatea S.A.(20,05% acţiuni) şi alţi acţionari - 21,23% din acţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb