CONSILIUL ASF AUTORIZEAZĂ GRAWE ROMÂNIA ASIGURARE PENTRU PRACTICAREA RCA Paul Swoboda, Grawe: "Preconizăm să vindem primele poliţe la începutul lunii octombrie"

Ziarul BURSA #Companii / 1 septembrie 2016

Paul Swoboda, Grawe: "Preconizăm să vindem primele poliţe la începutul lunii octombrie"

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat cererea societăţii Grawe România Asigurare de autorizare în vederea practicării asigurărilor de răs-pundere civilă auto (RCA), precum şi a asigurărilor de vehicule terestre, exclusiv material feroviar rulant (CASCO), se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

"Grawe devine astfel a noua societate autorizată să subscrie poliţe RCA alături de Allianz-Ţiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig şi Uniqa, contribuind la consolidarea unui mediu concurenţial sănătos pe această piaţă, în beneficiul consumatorilor. Prezentă pe piaţa asigurărilor de 15 ani, Grawe România Asigurare S.A. este subsidiara locală a grupului austriac cu acelaşi nume. Cea mai mare parte a business-ului este susţinută de asigurările de viaţă, însă societatea are în portofoliu şi asigurări de proprietăţi şi bunuri, asigurări de sănătate şi de accident. Din 2010 vinde şi asigurări obligatorii pentru locuinţe în calitate de acţionar al PAID", informează ASF.

"Preconizăm să vindem primele poliţe la începutul lunii octombrie", declară Paul Swoboda, Preşedintele Directoratului Grawe.

Domnia sa a subliniat: "Vom rămâne un asigurător cu preţuri corect dimensionate în funcţie de acoperire, iar strategia noastră de business este neschimbată - ne vom adresa cu precădere clienţilor de retail şi IMM-urilor. (...) Suntem convinşi că şi în România asigurările auto pot fi dezvoltate în mod profitabil, res-pectând aceleaşi principii, cu condiţia să fie bine gestionate. Din acest motiv, nu urmărim o creştere rapidă a cotei de piaţă, ci ne dorim una organică şi sănătoasă. Concret vorbind, ne propunem să avem la sfârşitul anului 2020 în portofoliu un număr total de 50.000 de clienţi RCA mulţumiţi".

Grupul austriac Grawe operează pe 13 pieţe din Europa Centrală şi de Est, are circa 4.600 de angajaţi, iar anul trecut a înregistrat venituri totale din prime în valoare de 522,5 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb