Consiliul NATO-Ucraina se reuneşte pe 10 ianuarie

S.B.
Internaţional / 4 ianuarie

Consiliul NATO-Ucraina se reuneşte pe 10 ianuarie

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va convoca pe 10 ianuarie o reuniune între diplomaţi aliaţi şi oficiali din Ucraina, în urma recentului val de atacuri aeriene intense ale Rusiei asupra teritoriului ucrainean, a anunţat joi alianţa militară transatlantică, informează Agerpres.

Reuniunea, care se va desfăşura în formatul nou creat al Consiliului NATO-Ucraina, va avea loc la solicitarea Kievului, în urma atacurilor cu rachete şi drone asupra civililor şi localităţilor ucrainene, a menţionat un purtător de cuvânt al NATO.

Rusia şi-a intensificat atacurile în perioada din preajma Anului Nou, preşedintele rus Vladimir Putin avertizând că raidul aerian ucrainean asupra oraşului rus Belgorod, despre care Moscova afirmă că a dus la moartea a 25 de civili, "nu va rămâne nepedepsit".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ucraina NU este in NATO, nu este in UE, nici macar un stat democratic nu e.

    Si totusi de ce NATO se implica in razboiul dintre Rusia si Ucraina, antrenand tarile membri intr-un conflict care nu este al lor? 

    - S-a dus Rusia peste NATO cu baze militare si rachete? NU!! Dar in schimb NATO a venit la granita Rusiei incalcand intelegerea. 

    - A atacat Rusia vreun stat NATO? NU! Dar in schimb NATO intretine conflictul din Ucraina cu arme, munitie, mercenari, logistic etc 

    Deci in relatia Rusia - NATO, NATO este o alianta agresiva fata de Rusia. Si apoi vine propaganda sa ne spuna ca trebuie sa fim carne de tun pentru ca Rusia va ataca NATO. Ce logica, te crucesti, nu alta! 

    Intelegem cu usurinta unde sunt marile concentrari de cetateni ucrainieni plecati imediat dupa inceperea razboului . Intelegem si cum acesti oameni (mare parte dintre ei ) se pregatesc de zor spre a intra in lupta alaturi de trupele ucrainiene aflate deja in conflict la momentul oportun ..Asta ca sa nu mai zicem de cei care nonucrainieni fiind sau prezentat voluntar spre a fi pregatiti Poate ar fi momentul ca SUA sa ne spuna si unde se afla trupele(militarii ) SUA ce au fost in Afganistan sau chiar afganii fugiti o data cu trupele SUA ? Intelegem usor ce urgie se va declansa curind in Ucraina cind toate vor fi deja pregatite si cu ce se va confrunta la momentul potrivit Rusia .NATO nu numai ca inarmeaza Ucraina dar a pregatit si trei rinduri de forte militare ce vor intra in lupta conform planului pe masura ce Rusia isi epuizeaza capacitatile de tot felul .Trupe NATO, cei 300 de mii ce fac parte din reactia rapida a NATO se antreneaza cot la cot cu restul . Atragerea in ofensiva a trupelor Moscovei a functionat (nici un cetateam cit de cit priceput in ale razboiului nu a crezut vreodata intrarea in contraofensiva a trupelor ucrainiene )pierderile sunt uriase si Rusia nu a fost in stare sa ne arate macar un tanc occidental distrus sau macar un blindat Cezar pacut praf .

    1. Tu chiar crezi ce spui? Esti total rupt de realitate.

      Se vede ca ești harbarnist

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb