Consultanţă Andrei&Andrei vrea să vândă 7% din "Cemacon"

Ziarul BURSA #Companii / 14 mai 2015

Fondul de restructurare "Consultanţă Andrei&Andrei", parte a CITR Group, a anunţat, ieri, că intenţionează să îşi vândă, treptat, pachetul de 7% deţinut la producătorul de blocuri ceramice "Cemacon" (CEON).

Consultanţă Andrei&Andrei a intrat în acţionariatul "Cemacon" în anul 2011, când compania se afla într-un puternic impas financiar, potrivit comunicatului companiei.

"Consultanţă Andrei&Andrei" deţine un pachet de 24,3% din acţiunile CEON, iar vânzarea acestuia se va face treptat, începând cu pachetul de 7%. Următoarele pachete scoase la vânzare vor fi stabilite ulterior, potrivit reprezentanţilor companiei.

Andrei Cionca, CEO al Consultanţă Andrei&Andrei şi CITR Group, a declarat: "Cemacon a încheiat cu succes, la finalul anului trecut, procesul de restructurare de business (...) Focusul nostru investiţional se concentrează pe companiile în distress, iar Cemacon nu mai face parte din această categorie".

În luna martie a acestui an, "Cemacon" a semnat noile contracte de credit cu BCR, care restructurează datoria companiei într-o obligaţie ce poate fi susţinută din activitatea curentă, potrivit oficialilor companiei.

Astfel, BCR va rămâne cu un credit de 18 milioane de euro, după restructurarea datoriilor Cemacon Cluj către bancă, în valoare de peste 33 milioane de euro.

Cemacon a raportat la finalul anului 2014 o cifră de afaceri brută de 60,2 milioane de lei, în creştere cu 25% faţă de anul precedent şi un profit operaţional de 11,6 milioane lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Investitorii CITR Group cind vad BRK si SIF4 incep sa vomite instant. Antidotul este sa vinda sa scape de greata, alta cale nui. milionul de coco au pierdut pe mina excrocilor baraka si sif4

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb