"Cosmote" a investit 25 de milioane de euro în judeţul Constanţa

Dan Nedelcu, Constanţa
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 7 martie 2007

"Cosmote" a investit 25 de milioane de euro în judeţul Constanţa

Investiţiile realizate în judeţul Constanţa de firma "Cosmote", în vederea extinderii şi dezvoltării reţelei sale GSM, totalizează 25 de milioane euro, iar în 2007 vor fi alocate alte 5 milioane euro pentru upgradarea reţelei, în vederea asigurării calităţii serviciilor companiei, a declarat, zilele trecute, la Constanţa, în cadrul unui eveniment de presă, Tereza Vâlcan - corporate affairs manager în cadrul companiei. Totodată, oficialii "Cos­mote" au mai anunţat că, în urma investiţiilor realizate până în prezent în extinderea şi dezvoltarea reţelei sale GSM, peste 95% din populaţia judeţului Constanţa beneficiază acum de acoperire, faţă de 75% în aceeaşi perioadă a anului trecut. Zona constănţeană fiind foarte importantă pentru "Cosmote", dezvoltarea reţelei sale este prioritară, mai ales pentru a ţine pasul cu dinamica economiei constănţene, motiv pentru care au fost activate 82 noi locaţii în regiune. În municipiul Constanţa produsele şi serviciile "Cos­mote" se distribuie prin intermediul a 10 magazine, iar la nivelul judeţului prin 30 de magazine "Cosmote", "Germanos", "Internity" şi "Romtelecom", precum şi prin intermediul dealerilor independenţi.

La nivelul întregii ţări serviciile "Cosmote" acoperă peste 95% din populaţie şi 82% din teritoriu, iar produsele şi serviciile pe care le oferă sunt dis­tribuite prin peste 600 magazine şi 12.000 puncte de vânzare. Marcel Liznic, manager implementare reţea radio în cadrul companiei, a declarat: "Cosmote a investit de la lansarea sa pe piaţă până în prezent peste 250 milioane de euro, în principal pentru dezvoltarea reţelei GSM şi consolidării operaţiunilor sale". Pe de altă parte, reprezentanţii companiei au mai declarat că anul trecut aceasta a fost unul dintre primii 5 investitori de pe piaţa de publicitate din România, "Cosmote" având ca target principal clientela formată din tineri.

Pentru acest an, compania de telefonie mobilă şi-a propus să-şi optimizeze reţeaua, să îmbunătăţească controlul calităţii serviciilor, să-şi extindă reţeaua de distribuţie şi să lanseze un nou serviciu de internet mobil, bazat pe tehnologie japoneză.

La un an de la lansarea sa, "Cosmote" are 1,23 milioane clienţi, o cotă de piaţă de 7% şi a creat 300 de noi locuri de muncă. Grupul "Cosmote" desfăşoară operaţiuni în cinci ţări din sud - estul Europei, şi anume Grecia, România, Bulgaria, Albania şi Macedonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb