COTAR a obţinut autorizaţie pentru a organiza un protest în Bucureşti pe 13 decembrie

Andreea Cuzub
Miscellanea / 6 decembrie 2017

COTAR (Sursa foro: Facebook)

COTAR (Sursa foro: Facebook)

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunţat astăzi că a obţinut autorizaţie pentru organizarea unor proteste, pe 13 decembrie, în Bucureşti şi în toate marile oraşe din ţară, împotriva pirateriei, potrivit News.ro.

Totodată, în 20 decembrie, din toată ţara se vor deplasa coloane de maşini către Bucureşti, pentru un miting în faţa Guvernului, potrivit COTAR.

News.ro precizează: "Transportatorii rutieri aduc anual 4,7% din PIB-ul ţării noastre, dar pirateria din acest sector de activitate va scădea dramatic acest procent. Cerem doar respectarea legilor, nu cerem bani, nu cerem facilităţi sau subvenţii".

COTAR estimează că numărul transportatorilor care vor participa la proteste în toată ţara va fi de circa 50.000.

Preşedinte COTAR, Vasile Ştefănescu, a declarat: "În urma întâlnirii pe care am avut-o luni, 4 decembrie, cu primarul general, Gabriela Firea, Primăria Capitalei a răspuns în modul cel mai firesc solicitărilor noastre care exprimă cerinţele transportatorilor autorizati: eliminarea concurenţei neloiale, practicate prin sistemele de aplicaţii online ce oferă servicii ilegale de taximetrie. Primarul general ne-a garantat că vor fi luate toate măsurile legale, astfel încât legislaţia de specialitate în vigoare să fie respectată de toţi cei care practică activitatea de taximetrie, transport persoane în Capitală".

Primarul Capitalei a anunţat luni, după o întâlnire cu reprezentanţii taximetriştilor, că vor fi interzise toate formele de practicare a taximetriei care nu se încadrează in prevederile legale, aceştia reclamând, printre altele, "concurenţa neloială practicată prin sistemele de aplicaţii online ce oferă servicii ilegale de taximetrie".

Uber a reacţionat la decizia primarului general al Capitalei de a interzice toate formele de practicare a taximetriei care nu se încadrează in prevederile legale, spunând că serviciile de carsharing, de taxi şi transportul în comun constituie, împreună, soluţii care pot duce la reducerea aglomeraţiei, a poluării şi pot rezolva problema parcărilor din Bucureşti, se mai menţionează în sursă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb