Cozmin Guşă va candida la Primăria Capitalei

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 23 ianuarie 2008

Cozmin Guşă va candida la Primăria Capitalei

Vicepreşedintele Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) Lavinia Şandru a anunţat, ieri, că liderul partidului, Cozmin Guşă, va fi candidatul acestei formaţiuni politice care va intra în cursa pentru Primăria Capitalei. "I-am propus lui Cozmin Guşă să-şi schimbe proiectul politic personal privind candidatura sa la preşedinţia ţării şi să candideze la Primăria Capitalei, pentru că reforma politică nu poate să înceapă decât de la nivelul administraţiei publice locale şi chiar de aici, din Bucureşti", a arătat ieri, într-o conferinţă de presă, Lavinia Şandru.

Aceasta a menţionat că principalele argumente care au stat la baza propunerii lui Cozmin Guşă pentru Primăria Capitalei şi care l-au convins s-o accepte, au fost un studiu şi, totodată, o compilaţie făcută din patru sondaje realizate pe parcursul a trei ani, realizate de o serie sociologi, rezultatele acestora plasându-l pe liderul PIN printre favoriţii pentru Primăria Bucureştiului. Lavinia Şandru nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea studiului, spunând doar că va veni în campania electorală cu mai multe amănunte. Ea a subliniat doar că, potrivit studiului, în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei, Cozmin Guşă porneşte cu cele mai mari şanse, fiind urmat la o diferenţă mare, de Marian Vanghelie sau Adriean Videanu. Vicepreşedintele PIN a mai arătat că propunerea ca liderul partidului să fie candidatul pentru Primăria Capitalei a fost acceptată cu unanimitate de voturi de cei zece membri din comitetul liderilor.

"Va fi o luptă grea, dar pornind din poziţia de favoriţi, Cozmin Guşă este de departe cel mai bun", a declarat Lavinia Şandru. Iniţial, organizaţia Bucureşti a PIN îi ceruse Laviniei Şandru să candideze pentru Primăria Bucureşti.

"Eu sunt un candidat cu şanse, Cozmin Guşă este un candidat care câştigă", au fost cuvintele cu care Lavinia Şandru l-a încurajat pe Cozmin Guşă să intre în cursa pentru Primăria Bucureştiului. Lavinia Şandru va coordona campania electorală la centru. Aceasta a mai arătat că PIN este primul partid care şi-a stabilit în mod oficial candidatul la primărie pentru că, în opinia acesteia, bucureştenii trebuie să aibă timp să-l analizeze, să-l evalueze, să-i aprecieze anumite proiecte. Potrivit lui Şandru, Guşă nu va mai candida în 2009 la preşedinţia României, aşa cum anunţase, "pentru că va fi primarul Capitalei".

Cozmin Guşă nu a fost, ieri, prezent la conferinţa de presă, fiind reţinut cu probleme personale la Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb