Credit Europe Bank (România) S.A. Ofera Acum Credite Pentru IMM-uri si În Franci Elvetieni

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 6 noiembrie 2007

"Începând cu 1 noiembrie, oferim IMM-urilor optiunea de finantare si în franci elvetieni (CHF) pentru creditele de investitii: Ipotecar IMM, Transport IMM si Invest IMM. Consideram ca prin aceasta noua initiativa, raspundem nevoilor micilor întreprinzatori de a avea acces la produse de creditare mai ieftine, oferindu-le totodata posibilitatea de finantare si companiilor cu cifre de afaceri mai mici, dar cu potential de dezvoltare. În plus, clientii pot beneficia de dobânzi promotionale, fixe, începând cu 4,5%, pentru o perioada de pâna la 1 an", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Ipotecar IMM este un credit de investitii, destinat finantarii achizitiei de: sedii de firma, spatii de birouri, puncte de lucru, spatii de depozitare, spatii comerciale si de productie, terenuri, etc. Produsul ofera posibilitatea finantarii de pâna la 100% a bunului imobil achizitionat, pe o perioada de pâna la 15 ani, fara sa existe o suma maxima a creditului.

Transport IMM ofera finantare pentu autovehicule si vehicule comerciale noi si second-hand, din tara si din strainatate, cu un avans începând cu 0% si maturitate de pâna la 7 ani.

Invest IMM este un credit de investitii ce ofera posibilitatea finantarii de pâna la 100% din valoarea investitiei, pe o perioada de maxim 7 ani si perioada de gratie de pâna la 9 luni.

Produsele Ipotecar IMM, Transport IMM si Invest IMM sunt disponibile în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informatii referitoare la conditiile de eligibilitate si documentele necesare obtinerii unui astfel de credit pot fi obtinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMANIA) S.A..

Credit Europe Bank (Romania) S.A. membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru - retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb