Crin Antonescu ar putea deveni numărul doi în PNL

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 9 ianuarie 2007

Crin Antonescu ar putea deveni numărul doi în PNL

Comitetul Executiv al PNL a stabilit ieri domeniile de care se vor ocupa viitorii şapte vicepreşedinţi politici ai partidului: strategie politică, mediu de afaceri, relaţii internaţionale, afaceri europene, imagine şi comunicare publică, relaţii instituţionale şi relaţii cu societatea civilă.

Potrivit unor surse din PNL, citate de Rompres, cea mai importantă funcţie de vicepreşedinte, pentru strategie politică şi relaţii cu alte partide, ar putea fi ocupată de liderul deputaţilor liberali, Crin Antonescu. Acesta nu şi-a depus deocamdată candidatura, dar mai are timp până în aceas­tă seară, când este termenul limită pentru depunerea candidaturilor.

Pentru funcţia de vicepreşedinte politic la mediul de afaceri se anunţă drept candidaţi Varujan Vosganian şi Teodor Atanasiu, iar vicepreşedintele pentru relaţii internaţionale ar putea fi ales dintre Mihai-Răzvan Ungureanu şi Teodor Meleşcanu. Sebas­tian Vlădescu ar putea ocupa, în schimb, funcţia de vicepreşedinte pentru afaceri europene.

La funcţia de vicepreşedinte pentru imagine, comunicare şi relaţii cu publicul, principalul candidat va fi Ludovic Orban, iar la cea de vicepreşedinte pentru relaţia cu societatea civilă, candidatul favorit este Norica Nicolai. A mai fost stabilită de asemenea o funcţie de vicepreşedinte pentru relaţiile instituţionale (între adminis­traţia centrală şi cea locală sau între diferitele instituţii ale statului), dar a fost eliminată astfel funcţia de vicepreşedinte organizatoric.

În ce priveşte vicepreşedinţii pe regiuni, pentru Moldova ar putea candida Cristian David, la concurenţă cu primarul Bacăului, Romeo Stavarache.

Pentru regiunea de sud-est, vor candida Victor Paul Dobre şi Puiu Haşotti. Unul dintre cei doi ar putea ocupa oricum funcţia de vicepreşedinte pentru relaţiile instituţionale. Pentru regiunea nord-vest, ar putea candida Marius Nicoară şi Cornel Popa.

Pentru regiunea de vest, Dan Radu Ruşanu pare a fi unicul candidat, iar pentru sud-vest un candidat cu şanse de câştig este Mihai Voicu. Propunerile de domenii pentru funcţiile de vicepreşedinţi politic au fost supuse tot luni dezbaterii Delegaţiei Permanente a PNL, care are loc la Palatul Parlamentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb