CRIN ANTONESCU:  "Nu-i necesară nici demisia lui Dragnea, nici demiterea guvernului"

F.B.
Politică / 9 octombrie 2018

Crin Antonescu (Sursa foto: Twitter)

Crin Antonescu (Sursa foto: Twitter)

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat în seara de ieri că eşecul referendumului de la sfârşitul săptămânii trecute nu este motiv de demitere a guvernului, el adăugând că nici preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu trebuie să îşi dea demisia din această cauză, scrie Agerpres.

Totodată, Crin Antonescu a precizat că el a votat pentru modificarea Constituţiei solicitată de semnatarii iniţiativei Coaliţiei pentru Familie şi că nu crede că s-ar fi întâmplat ceva rău dacă acest referendum ar fi fost validat.

"Nu ştiu cine a vândut referendumul, nu ştiu cine l-a cumpărat. Dacă ar fi trecut referendumul, nu s-ar fi întâmplat nimic rău, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru. Domnul Tăriceanu s-a dus la Bruxelles cu problema protocoalelor şi s-a întors cu problema referendumului. Dar nu cred că din cauza Bruxelles-ului a eşuat referendumul. Unii au vorbit despre căsătoria dintre om şi capră, alţii despre căsătoria dintre femeie şi cocoş, unii au crezut că e o manevră de-a lui Dragnea. Eşecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere. Din funcţia de preşedinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleacă atunci când vor opozanţii sau oamenii, ci când vrea partidul. Dragnea nu trebuie să îşi dea demisia din cauza eşecului referendumului", a declarat Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat ieri că formaţiunea sa cere demisia acestui guvern pentru că "a aruncat 40 de milioane de euro pe o fantasmă''. De asemenea, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că motivul principal pentru care oamenii nu au venit la vot este "confiscarea acestui referendum de către Liviu Dragnea".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Crinul e un neocomunist bolsevic total rosu ... se vede pofta lui de a se asocia cu morti politici neobolsevici ca Dragnea!

    1. Istet Crinutul! are grija sa nu supere buldogul pana nu este sigur ca prinde ciolanul de europarlamentar.

      Crezul ideologic? mai lasati-ma. 

      Omul acesta chiar nu are rusine de loc? Dupa atita pupat cu Ponta si PSD-ul mai are nesimtirea sa iasa la ciolan? De ce nu merge direct la Ponta? NU VOI VOTA LIBERALII ATITA TIMP CIT E ORBAN PRESEDINTE, IAR DACA MAI VINE SI ACESTA NU_MI RAMINE DECIT EMIGRAREA. Oare pina unde poate merge nesimtirA LA ACESTE SPECII DE POLITICIENI?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb