Crin Antonescu: USL nu duce lipsă de candidaţi la prezidenţiale

Ziarul BURSA #Politică / 12 iulie 2011

Uniunea Social Liberală (USL) nu duce lipsă de candidaţi la alegerile prezidenţiale, iar Sorin Oprescu este "speranţa lui Sebastian Lăzăroiu" la aceste alegeri, a declarat ieri preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu.

"USL nu duce lipsă de candidaţi la prezidenţiale ca să fie disperată după domnul Sorin Oprescu sau după altcineva. Fără a dori să intru în polemică cu un personaj care pentru mine chiar nu reprezintă nimic (n.r. Sebastian Lăzăroiu), până una-alta, apropo de şomaj, de buget, de bani publici, eu sunt plătit din bani publici ca senator al României şi am un mandat de la alegători şi mi-l exercit cum ştiu eu, cum mă pricep, dar mi-l exercit. Cred că alegătorii mei au auzit de mine, cred că ei ştiu cum îi reprezint, rămâne să aprecieze dacă o fac bine sau nu. Domnul Lăzăroiu e plătit pe bani publici să fie ministrul Muncii, protecţiei sociale şi familiei şi copiilor şi ce mai e, iar el, de la intrarea în mandat, nu ne oferă în această calitate, nici măcar la nivel de informaţie, decât consideraţiile sale despre mine, despre Sorin Oprescu, despre Victor Ponta, despre Albă ca Zăpada şi aşa mai departe. Cred că are discernământul să se gândească cine este într-un şomaj plătit sau dacă nu cumva face alte lucruri decât cele pentru care este plătit din banii publici. Domnul Lăzăroiu este un politruc mărunt care a fost răsplătit în mod aberant cu o funcţie nu numai importantă, dar foarte grea şi de care ţara asta are nevoie şi de care nu se ocupă niciodată", a spus Antonescu, citat de Agerpres.

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a afirmat într-un interviu acordat presei centrale despre liderul liberalilor că "e prea absent ca să îşi dea seama" că PSD ar putea să nu îl sprijine la prezidenţialele din 2014.

"Trăieşte în lumea lui confortabilă. Nu vreau să îl deranjez. Deşi în calitate de ministru al Muncii aş putea să îi atrag atenţia că se află într-o situaţie clasică de şomaj mascat, pe care noi încercăm să îl descurajăm. Mă refer la oameni plătiţi regeşte, dar degeaba, pe care nu îi contabilizăm la şomerii înregistraţi. O să îl invit pe Crin Antonescu în unul din programele noastre de reabilitare a dependenţilor", a spus Lăzăroiu.

El a mai afirmat că Sorin Oprescu este "speranţa PSD pentru prezidenţialele din 2014".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ei bine domnule Antonescu , sunt un votant al tau ( recunosc am gresit grav), nu stiu ce sti , cum te pricepi si cum iti exerciti mandatul - dar stiu sigur ca nu realizezi nimic concret, recunosc ca aud mereu de tine dar doar din disputele sterile pe care le provoci si din contestarea permanenta a tot ceea ce nu poarta semnatura Antonescu.  

    Daca asa crezi ca ne reprezinti si ne servesti interesele, te inseli amarnic; iti spune aceasta unul care are permanent gustul / amaraciunea unei sperante naruite datorita votului dat gresit. 

    Cred ca postura cea mai convenabila si singura in care te poti manifesta cat de cat , este in opozitie; daca (fereasca sfantul) ai ajunge in vreo functie, in scurt timp sfarsitul lamentabil te-ar pecetlui definitiv. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb