Cristina Chiriac a fost aleasă ambasadorul României pentru Săptămâna Europeană a Competenţelor Profesionale

Miscellanea / 1 septembrie 2020

Cristina Chiriac a fost aleasă ambasadorul României pentru Săptămâna Europeană a Competenţelor Profesionale

Cristina Chiriac, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor şi al Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF, a fost selectată drept ambasadorul României pentru Săptămâna Europeană a Competenţelor Profesionale (9-13 noiembrie 2020). #DiscoverYourTalent

Organizată de Comisia Europeană, Săptămâna Europeană a Competenţelor Profesionale este un eveniment anual în cadrul căruia organizaţiile locale, regionale sau naţionale prezintă ceea ce este mai bun din educaţia şi formarea profesională (VET) - un sector capabil să ofere tuturor oamenilor abilităţile de care au nevoie pentru o viaţă personală şi profesională împlinită. După cinci ediţii, evenimentul a devenit o platformă de comunicare pentru toate părţile interesate de VET din Europa şi nu numai.

"VET pentru tranziţii ecologice şi digitale" este tema ediţiei dinacest an, care va fi un eveniment hibrid, având locatât la Berlin,în Germania, cât şi în format digital la nivelul întregii Uniuni Europene, în perioada 9-13 noiembrie 2020.

Săptămâna din 2020 va juca un rol deosebit de important, având în vedere provocările cu care se confruntă comunitatea VET din Europa ca urmare a pandemiei de COVID-19, deoarece oferă un forum incomparabil pentru identificarea problemelor comune şi pentru schimbul de soluţii.

"Investiţia în educaţie este şansa unei naţii de a avea un viitor prosper. Oportunitatea oferită de a reprezenta România ca Ambasador pentru Săptămâna Europeană a Competenţelor Profesionale mă responsabilizează şi mă obligă să mă implic activ în promovarea educaţiei şi a formării profesionale prin intermediul iniţiativei "Meseriile susţin naţia în România Autentică!",întrucât o societate dezvoltată se bazează întotdeauna pe competenţe. Nevoia de unire a sistemelor de învăţământ profesional dual şi cel al uceniciei, devenind astfel un singur sistem de învăţământ alternativ axat pe nevoile agenţilor economici, este o realitate economică actuală care trebuie implementată pentru a rezolva mare parte din problemele pieţei forţei de muncă. Deţinând competenţe de bază, solide, se asigură dezvoltarea personală şi se stimulează angajabilitatea şi incluziunea socială, stabilindu-se astfel pilonii durabili pentru o dezvoltare economică sustenabilă a ţării. În acest an, este nevoie mai mult ca oricând de conştientizarea importanţei şi a oportunităţilor pe care învăţământul profesional, ucenicia si internship-ul le poate oferi în contextul tranziţiei către digitalizare a educaţiei", a declarat Cristina Chiriac, Ambasador al României pentru Săptămâna Europeană a Competenţelor Profesionale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cristina Chiriac e sclava Fiarei masonice care ne baga pe gat mișcarea feminista, neo-marxista, o promotoare a ideilor globaliste care sunt puse astăzi la îndoiala de popoarele libere ale planetei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb