CRISTINA CHIRIAC, ANAA: "Lumea nu este pregătită pentru schimbare"

A.M.
Ziarul BURSA #Companii / 10 noiembrie 2016

"Lumea nu este pregătită pentru schimbare"

Cristina Chiriac: "Afacerea unui antreprenor moare în primii trei ani de activitate, deoarece este foarte greu pentru acesta să se susţină"

Lumea nu este pregătită pentru schimbare, a comentat Cristina Chiriac, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor (ANAA), rezultatul alegerilor din Statele Unite, făcând referire la faptul că americanii nu au fost pregătiţi să voteze o femeie drept preşedinte.

Cristina Chiriac a spus, ieri, în cadrul conferinţei "Beauty of Entrepreneurship 2016": "24 de ore sunt suficiente, ca să se schimbe lumea. Acum 24 de ore, puteam avea o femeie preşedinte a Statelor Unite ale Americii. În schimb, astăzi (n.r. ieri) a câtigat un bărbat. Acest lucru înseamnă că lumea nu este pregătită pentru schimbare. Indiferent cât de mult ne place să credem că ne-am modernizat, am evoluat, încă există diferenţe între femei şi bărbaţi. Rolul nostru este să diminuăm aceste diferenţe".

Doamna Chiriac apreciază că antreprenoriatul reprezintă singura soluţie pentru ca ţara noastră să aibă o economie puternică.

Preşedintele ANAA a spus că ar fi bine să învăţăm de ce trebuie să credem în antreprenoriat: "Într-o ţară ca a noastră, care nu are decât 26 de ani de când a trecut de la o economie centralizată la una liberă, este foarte greu să construieşti, mai ales când nu ai politici macroeconomice care să susţină antreprenorii. Afacerea unui antreprenor moare în primii trei ani de activitate, deoarece este foarte greu pentru acesta să se susţină".

În opinia sa, voluntariatul este singura ideologie curată pe care ţara noastră o mai are, deoarece partidele de stânga fac, acum, politica celor de dreapta, iar cele de dreapta fac politica celor de stânga.

Domnia sa a menţionat: "Asociaţia Naţională a Antreprenorilor este un ONG, nu este finanţat de nimeni, spre deosebire de alte ONG-uri sau alte partide politice. Asociaţia Naţională a Antreprenorilor este un ONG care promovează oamenii de valoare, care susţine antreprenorii de valoare şi face parteneriate cu universităţile din România, deoarece înţelege importanţa de a avea antreprenori bine pregătiţi profesional".

Potrivit domniei sale, Asociaţia Naţională a Antreprenorilor militează pentru drepturile antreprenorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb