Cryptoverse Academy, o platformă de e-learning despre tranzacţionări

G.D.
Companii / 20 aprilie 2022

Cryptoverse Academy, o platformă de e-learning despre tranzacţionări

Investiţiile în active digitale sunt expuse unor riscuri considerabile, din cauza volatilităţii acestora, conform unui comunicat remis redacţiei. Potrivit statisticilor, 55% dintre investitorii în cea mai cunoscută criptomonedă sunt în pierdere. În plus, cei mai mulţi dintre cei care îşi investesc economiile în criptomonede sau NFT-uri, în speranţa unor câştiguri mari şi rapide, comit o serie de greşeli care duc la diminuarea sau chiar pierderea sumelor investite.

Potrivit sursei citate, cele mai mari probleme rămân lipsa unor reglementări clare în România şi a educaţiei în domeniu. Astfel, Mihai-Cristian Voiculescu si Răzvan Păhuţă, doi experţi în tranzacţionare în pieţele reglementate şi în cele nereglementate, deţinători ai unui grup de investiţii care a generat în 2 ani profituri de peste 1,2 milioane de dolari, au creat Cryptoverse Academy, prima platformă de e-learning din România care conectează şi integrează experienţa tradiţională de învăţare, cu potenţialul ne-explorat al tehnologiei blockchain, în care vor aduce conţinut informativ şi educativ pentru dezvoltarea cunoştinţelor în acest domeniu.

"Cele mai comune greşeli ale celor care investesc în active digitale sunt lipsa unui plan şi a unei strategii de investiţii, documentarea insuficientă înaintea realizării investiţiilor şi asumarea unor riscuri prea mari. Am văzut oameni care şi-au investit toţi banii pe care îi aveau, care au cumpărat monezi virtuale, fără să deţină informaţiile necesare unor astfel de investiţii, iar, în acelaşi timp, am clienţi care au câştigat aproximativ 200,000 $ din investiţiile pe termen lung propuse de mine în doar 2 ani. Cheia succesului stă în informare, documentare şi planificare", susţine Mihai-Cristian Voiculescu, unul dintre co-fondatorii Cryptoverse Academy.

Cursul Cryptoverse Academy, care se va lansa pe 5 mai, cuprinde toate nişele existente în momentul actual în domeniile legate de tehnologia blockchain, tranzacţionare pe pieţele financiare reglementate şi tranzacţionare pe pieţele financiare nereglementate. Acesta va curprinde peste 30 de ore de materiale video, structurate în 6 module, cu informaţii predate pe înţelesul tuturor.

"Am dorit să creăm un cadru în care oamenii să aibă oportunitatea de a acumula dintr-un singur loc toate informaţiile care îi vor ajuta să devină liberi financiar. Personal, consider că informaţiile regăsite pe platforma de e-learning vor contura şi forma următorii antreprenori de succes din România. Prin ecosistemul creat, Cryptoverse Academy va ajunge în scurt timp un lider pe piaţa din România în domeniul educaţiei financiare, al tehnologiei blockchain, tranzacţionării pieţelor reglementate şi nereglementate, NFT-urilor şi finanţelor descentralizate", susţine Răzvan Pahuţă, celălat co-fondator al Cryptoverse Academy.

Aproape 40% dintre adulţii cu acces la internet din România deţin criptomonede, iar aproximativ 20%, NFT-uri, arată un studiu Ipsos. În timp ce în alte ţări rata de adopţie a criptomonedelor este în creştere, iar educaţia cu privire la activele digitale sprijină investitorii în luarea celor mai bune decizii, România încă face paşi mărunţi în acest sens, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb