CSM audiază candidaţii propuşi de Toader pentru funcţii de conducere la DIICOT

V.D.
Politică / 28 ianuarie 2019

CSM audiază candidaţii propuşi de Toader pentru funcţii de conducere la DIICOT

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmează să audieze luni candidaţii propuşi de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru trei funcţii de conducere în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Potrivit ordinii de zi a Secţiei, va fi luată în discuţie avizarea propunerii ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a lui Bogdan Felician Voicu, cea de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a Alinei Albu şi avizarea propunerii ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a lui Gabriel Doru Stoica.

Tudorel Toader anunţa pe 7 ianuarie că, ulterior avizului consultativ, respectivele propuneri vor fi transmise preşedintelui României.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca avizul CSM nu este obligatoriu, atunci de ce mai este cerut? ; probabil pt. mimarea democratiei, exact ca pe vremea socialismului ! Avand in vedere acest aviz ne obligatoriu al CSM (organism competent pe problema) inseamna ca propunerile facute de ministrul Justitiei (functie politica) devin obligatorii, fiind la cheremul ministrului Justitiei. In cazul concret, cum ministrul Justitiei - cum s-a vazut pana acum - este de rea credinta,tinand cu infractorii, inseamna ca ce propune el este batut in cuie ! Prevederea " aviz consultativ " trebuie schimbata cu prevederea "obligatorie" .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb