Ctp adaugă CTPark Bucharest West la reţeaua sa naţională

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 30 iunie 2015

CTP anunţă achiziţia CTPark Bucharest West (fostul Mercury Business Park), ce cuprinde 100.000 de metri pătraţi, din care 34.000 sunt disponibili pentru închiriere.

Noile spaţii se adaugă portofoliului tot mai extins pe care compania CTP îl deţine în România. Clădirile din CTPark Bucharest West vor fi modernizate pentru a respecta standardele înalte ale reţelei CTPark.

Aprecierea de care CTP se bucură în rândul companiilor locale este demonstrată de alegerea făcută de lanţul de magazine Profi, care anunţă închirierea unui spaţiu de 4,900 mp în CTPark Bucharest West. Profi se alătură clienţilor existenţi, precum Rhenus Logistics, Tibett Logistics and Dumagas Transport.

"CTP intenţionează să îşi dezvolte afacerile în Romania," afirmă Remon Vos, CTP CEO: "Am vorbit cu mulţi dintre clienţii noştri despre oportunităţile de creştere şi pot să spun că apetitul există. A venit timpul pentru a investi în România".

"Lanţul de magazine Profi, prezent în 147 de localităţi, este reţeua cu cea mai mare acoperire în România. Este aşadar esential pentru noi să avem depozitele optim amplasate pentru a aproviziona această reţea," a afirmat Gaetan Pacton, Development Director, PROFI Rom Food: "În acest context, CTPark Bucharest West are o poziţie ideală, pe autostrada A1, cu acces facil şi condiţii optime, iar faptul că este deţinut de CTP, o companie cu o reputaţie foarte bună, ne face să credem că vom colabora cu success pe termen lung".

CTPark Bucharest West este situat la 23 de kilometri de centrul Capitalei şi are acces direct la autostrada A1 (a doua ieşire dinspre Capitală spre Piteşti). A1 face parte din coridorul IV Pan European şi este principala arteră rutieră spre Europa Centrală. Parcul este situat la doar 7 kilometri de Şoseaua de Centură, care, după modernizare şi extinderea la două benzi pe sens, va asigura legătura cu aeroportul International Henry Coandă în circa 25 de minute.

CTP este un dezvoltator cu sediul în Olanda, care oferă servicii complete de livrare şi management al parcurilor de business high-tech personalizate. Clienţii CTP sunt companii locale şi internaţionle de primă mărime care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală. CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 2,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de categorie A în peste 50 de locaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb