CTP şi Rohlik semnează un parteneriat pe termen lung pentru un spaţiu de 12.000 de metrii pătraţi

Companii / 27 iulie 2021

CTP şi Rohlik semnează un parteneriat pe termen lung pentru un spaţiu de 12.000 de metrii pătraţi

CTP, cel mai mare proprietar şi dezvoltator de spaţii logistice şi industriale din România, a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Rohlik Group ("Rohlik"), unul dintre liderii europeni în domeniul livrărilor online de produse alimentare, care a anunţat anul acesta că doreşte să se extindă în România. CTP va construi în CTPark Bucharest North un depozit dedicat de 12.000 de metrii pătraţi, care va fi personalizat pentru a răspunde tuturor nevoilor clientului ceh, inclusiv cu spaţii de 4000 de metrii pătraţi cu temperatură controlată (atât pentru refrigerare, cât şi pentru congelare) pentru depozitarea fructelor şi legumelor proaspete, care vor fi livrate direct către consumatori. Mai mult decât atât, costul redus de ocupare şi locaţia parcului logistic în proximitatea capitalei au reprezentat puncte cheie în semnarea parteneriatului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, compania cehă Rohlik a fost fondată în urmă cu şapte ani, iar în urma ultimei runde de finanţare a ajuns să fie evaluată la peste 1 miliard de euro, devenind astfel un adevărat "unicorn". Pe parcursul acestui proces, Rohlik s-a transformat dintr-un start-up ceh într-un lider european care stabileşte, cu ajutorul tehnologiei, tendinţele în retailul online. Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, s-a extins deja cu succes în Ungaria şi Austria, urmând ca, în viitoarele luni, să deschidă operaţiunile în Munchen/Germania, având însă deja finalizate şi planurile de expansiune în mai multe oraşe din Germania şi în mai multe ţări europene. În viitorul apropiat, pasiunea echipei Rohlik de a-i face pe oameni să mănânce mai bine şi să ducă o viaţă mai bună va putea fi simţită din plin de către cumpărătorii din România, Franţa, Italia şi Spania, acest nou val de extindere urmând contribuie la poziţionarea retailerului ceh drept cel mai important jucător european în domeniul livrării de produse alimentare. Preocuparea constantă a Rohlik Group în ceea ce priveşte experienţa oferită consumatorilor poate fi simţită la fiecare pas al comenzii: de la selecţia largă, de peste 17.000 de produse, şi până la calitatea superioară a modelului de livrare. În acest moment, cumpărăturile sunt livrate într-un interval de timp de două ore, cu o precizie de livrare (în toate pieţele în care Rohlik este prezent) care nu depăşeşte 15 minute, dar retailerul ceh lucrează constant la optimizarea timpilor de livrare.

Ana Dumitrache, Country Manager CTP România, a declarat: "Prietenii noştri de la Rohlik vor livra deja în prima jumătate a anului viitor din CTPark Bucharest North, un spaţiu de depozitare, şi nu numai, de cea mai bună calitate. Sunt tineri, dinamici, agili şi foarte creativi, o potrivire perfectă cu echipa noastră din România. Suntem nerăbdători să plasăm prima comandă. La CTP avem tot ce îşi poate dori un client de e-commerce: locaţie, clădiri verzi eficiente cu cost de ocupare redus şi, mai mult ca orice, flexibilitate şi profesionalism în a înţelege şi a răspunde nevoilor clienţilor."

Ladislav Barta, responsabil cu dezvoltarea internaţională, Rohlik Group, spune de asemenea că: "Suntem mulţumiţi că am găsit un partener de încredere la CTP, care a înţeles nu doar nevoile noastre de business dar şi spiritul nostru antreprenorial şi nevoia noastră pentru abordări flexibile şi soluţii creative."

CTPark Bucharest North este situat în Ştefăneşti, judeţul Ilfov şi are o suprafaţă totală de 21 de hectare, iar investiţia totală a fost de peste 65 de milioane de euro. Parcul logistic este perfect situat pentru a răspunde nevoilor clienţilor din sectorul de e-commerce, datorită accesului facil în Bucureşti. Deşi este un proiect logistic care a fost foarte bine primit de către comunitatea de business, CTPark Bucharest North continuă procesul de extindere şi poate încă acomoda noi clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb