Cum vor reuşi datele să aducă fanii înapoi pe stadioane

A.B
Comunicate de presă / 2 septembrie 2020

Cum vor reuşi datele să aducă fanii înapoi pe stadioane

Cluburile sportive, respectiv organizatorii de evenimente, se străduiesc în această perioadă să ofere fanilor noi experienţe, respectând în acealşi timp reglementările şi recomandările instituţiilor guvernamentale referitoare la protecţia împotriva noului coronavirus. Pentru a veni în întâmpinarea acestora, SAS, lider în analytics, oferă o soluţie software de analiză şi optimizare a spaţiului, care ajută organizatorii să simuleze diverse scenarii de ocupare a locurilor din stadion sau arenă, în funcţie de diverşi parametri, pentru a maximiza vânzările de bilete, veniturile şi prezenţa la eveniment, asigurând totodată siguranţa fanilor, potrivit unui comunicat de presă trimis la redacţie.

Scenarii personalizate pentru diferite nevoi şi respectarea cerinţelor de distanţare socială

Soluţia SAS pentru optimizarea spaţiului oferă aranjamentul ideal al scaunelor dintr-o locaţie în funcţie de parametrii şi obiectivele introduse de utilizator. Spre exemplu, prin introducerea preţurilor biletelor pentru toate locurile dintr-o locaţie, utilizatorul pot vedea un plan de alocare a scaunelor astfel încât veniturile sunt optimizate la maxim.

Software-ul de optimizare ia în considerare date precum dimensiunile culoarelor, rândurilor, scaunelor, capacitatea generală şi preţurile biletelor. Utilizatorii pot alege distanţa dintre grupuri şi/sau dimensiunea maximă a grupului de persoane care stau împreună, două scenarii total diferite. O analiză SAS a arătat că dacă spectatorii sunt dispuşi pe scaune cu o distanţă de 2m între ei, se poate utiliza doar 15% din capacitatea stadionului. Cu toate acestea, dacă oamenii stau în grupuri de maxim patru persoane, fără scaune libere între ei, acelaşi procent va creşte până la 30%, mai aminteşte comunicatul de presă.

Desigur, există încă îngrijorări cu privire la modul în care va funcţiona planul de alocare a scaunelor în realitate, întrucât fanii nu rămân aşezaţi pe toată durata meciului - circa trei ore dacă luăm în considerare faptul că oamenii ajung de obicei mai devreme, cu aproximativ o oră înainte de începerea unei partide de fotbal. Soluţia SAS pentru optimizarea locaţiei poate rula, totuşi, scenarii în care intrările şi ieşirile de pe culoar sunt lăsate deschise, ceea ce permite oamenilor să se deplaseze fără să interfereze cu zona de siguranţă a altcuiva.

Luând în calcul evoluţia diferită a cazurilor de COVID19 pe glob, regulile de distanţare şi protejare împotriva virusului se pot schimba rapid. Pe lângă îndrumările din partea instituţiilor naţionale de sănătate, consillile locale şi asociaţiile sportive pot avea propriile cerinţe. Parametrii SAS pentru optimizarea spaţiului sunt uşor de schimbat, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot relua facil şi rapid scenarii de optimizare şi pot identifica noi scenarii adecvate de ocupare a locurilor într-o arenă, pe măsură ce reglementările sunt actualizate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb