CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX: A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, a închiriat un depozit de 9.000 mp în CTPark Sibiu

G.U.
Companii #Construcţii / 5 iulie 2021

Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox

Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox

Compania A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, care deţine lanţul de farmacii cu acelaşi nume, a închiriat un depozit de 9.000 de metri pătraţi în proiectul CTPark Sibiu situat în zona de vest a oraşului, tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Acesta va fi cel de-al doilea mare hub de distribuţie pentru compania A&D Pharma, după cel din Bucureşti, care are în prezent o suprafaţă de peste 27.000 de metri pătraţi. Prin poziţionarea în proximitatea Centurii şi a Autostrăzii Sibiu - Arad, noul depozit va facilita procesul de aprovizionare atât a farmaciilor din centrul şi vestul ţării, cât şi distribuţia comenzilor online, linie de business aflată în plină dezvoltare pentru grupul Dr. Max.

Cushman & Wakefield Echinox (CWE) a oferit suport pentru A&D Pharma în analiza opţiunilor şi în alegerea soluţiei care să corespundă cerinţelor din punct de vedere al layout-ului, al opţiunilor de personalizare conform specificaţiilor indicate de client, precum şi la negocierea termenilor comerciali ai tranzacţiei, se menţionează în comunicat.

Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: "Depozitul închiriat va avea temperatura controlată integral pentru stocarea riguroasă a diferitelor tipuri de medicamente, conform reglementărilor în vigoare. Standardele înalte de calitate ale construcţiei ce contribuie la eficientizarea consumului de utilităţi, precum şi flexibiliatea şi disponibilitatea dezvoltatorului CTP de a implementa cerinţele minuţioase ale companiei, au contribuit la crearea unei colaborări de succes între cele două companii. Suntem onoraţi să ne aducem contribuţia la consolidarea acestui parteneriat între doi lideri de piaţă."

Potrivit sursei citate, A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, are o experienţă pe piaţa locală de peste 25 de ani şi este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România care oferă servicii de retail farmaceutic şi distribuţie de medicamente. În România, A&D Pharma operează prin două linii de business, ambele de importanţă strategică: linia de distribuţie de medicamente, Mediplus Exim SRL şi linia de retail pharma, Dr.Max şi Sensiblu.

CTP are un portofoliu generos de parcuri logistice şi industriale în România, cu o suprafaţă care ajunge la peste 1,5 milioane metri pătraţi, din care 1,3 milioane metri pătraţi concentraţi în Bucureşti. CTPark Sibiu este un proiect strategic poziţionat, început în anul 2019, cu o suprafaţă construită de 20,000 metri pătraţi reprezentată de 2 clădiri distincte, având potenţial de dezvoltare de peste 100.000 metri pătraţi.

Sorin David, Director Logistic Naţional, A&D Pharma, a declarat: "Sănătatea pacienţilor este prioritară pentru noi, iar în industria pharma normele legislative trebuie respectate cu stricteţe, de aceea în acest proces a jucat un rol cheie agenţia de real estate. Cushman & Wakefield Echinox Agency s-a dovedit a fi o echipă profesionistă, care a înţeles cerinţele noastre particulare şi ne-a oferit soluţia de depozitare care respectă standardele de bună practică în distribuţie. Acest nou depozit va facilita cu succes procesul de aprovizionare al farmaciilor din regiune şi reprezintă un pas important în consolidarea business-ului nostru."

Ana Dumitrache, Country Head CTP, a declarat: "Suntem o companie care pune pe primul plan nevoile clienţilor săi şi de fiecare dată oferim soluţii personalizate, adaptate specificului afacerii fiecărui partener. Ne bucurăm că A&D Pharma ne-a acordat încrederea lor şi a ales să colaboreze cu CTP România pentru dezvoltarea operaţiunilor sale din vestul ţării, dar şi pentru distribuţia comenzilor sale online."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb