În următorii ani se preconizează o lărgire a consumului de produse naturale, de calitate, iar pentru a satisface această cerere a pieţei, Döhler a dezvoltat conceptele "Băutura pe bază de Malţ" & "MultiSweet Stevia", arată un comunicat de presă transmis redacţiei.
Datorită proprietăţilor sănătoase şi naturale pe care le are, băutur pe bază de malţ a fost acceptată uşor de mulţi consumatori din foarte multe ţări precum: Iran, Orientul Mijlociu, Africa şi o parte din ţările Europei de Vest, mai precizează comunicatul.
Pe piaţa românească există un potenţial crescut de comercializare a acestor băuturi, mai adaugă comunicatul.
Totodată, extractul din Stevia este un îndulcitor natural, care a fost aprobat recent şi în UE şi, pentru prima dată, produsele din industria alimentară şi cea a băuturilor pot fi dezvoltate cu un conţinut minim de calorii, fără îndulcitori artificiali, la scară largă.