DAN BARNA: "Preşedintele Iohannis probabil va explica, după consultări, de ce mai dă o şansă PSD"

S.B.
Politică / 19 noiembrie 2021

"Preşedintele Iohannis probabil va explica, după consultări, de ce mai dă o şansă PSD"

Dan Barna a precizat că preşedintele Klaus Iohannis a invitat partidele la consultări şi probabil la finalul zilei de luni va explica de ce mai dă o şansă PSD. Liderul USR a mai spus că Guvernul negociat între PNL şi PSD în prezent îşi are originea într-o tentativă de hoţie, totul sub înaltul patronaj al şefului statului, informează news.ro.

"Preşedintele României a convocat «consultări» pentru luni la Palatul Cotroceni. La sfârşitul zilei va explica, probabil, de ce mai dă o şansă PSD. Văzusem ieri o imagine cu Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu negociind viitorul guvern şi cred că trebuie pusă un pic în context. Guvernul care se negociază acum între PNL şi PSD îşi are originea într-o tentativă de hoţie. Stelian Ion nu greşise cu nimic în faţa oamenilor şi a propriei conştiinţe dar, pentru că a vrut să prevină o ilegalitate, a fost pedepsit de Florin Cîţu. Acum Florin Cîţu şi PNL aduc PSD la guvernare deşi au jurat că nu vor face aşa ceva. E ridicol şi e trist", a scris Dan Barna, vineri pe Facebook.

El a adăugat că PNL şi PSD vor să cheltuie banii publici fără a da nimănui socoteală.

"Concluzia e simplă: PSD şi PNL sunt împreună pentru că vor să cheltuiască banii publici fără să dea socoteală nimănui. Sunt împreună pentru că nu vor o justiţie corectă. Sunt împreună pentru că sunt mai aproape unul de altul decât de oamenii acestei ţări. Sub înaltul patronaj al preşedintelui Klaus Iohannis, cu ştiinţa şi aprobarea lui, România va fi guvernată de o frăţie a hoţiei. O frăţie a iresponsabilităţii şi a nepăsării faţă de banul public. USR e singura alternativă democratică la această guvernare. Am arătat că ştim să guvernăm, ştim să facem şi opoziţie. Şi să nu se îndoiască nimeni, vom face opoziţie. Aşa cum se cuvine", a conchis Barna.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Dle Barna, Iohannis e un tip țafnos, buricul pământului ce mai! Când a semnat în 2 ore demisia lui Stelian Ion știa ce face, știa că nu s-a respectat protocolul baza unei înțelegeri între oameni civilizați! Si anticii gandeau cu respect la înțelegeri doar primitivi nu!

    Nu vă duceți la o întâlnire pur formală. Sunati-l să vedeți vă răspunde ( atunci cu Stelian Ion a refuzat),intrebati-l ce vrea, va refuza să răspundă la întrebare ( el crede că e sub demnitatea lui de Președinte) iar atunci spuneti-i ceva de dulce!

    Nu vă complicati, nu-și respectă funcția, faceți la fel! 

    Din cauza ca usr isti au fost foarte prost la guvernare

    cum poate un ziar de valoare sa prescurteze luna noiembrie NOI.?

    Ce-mi ma atrage la un barbat ? Privirea de peste fiert .

    Patriotismul inseamna sa te infigi pentru parale, iar eu fiind incarnarea abjectiei absolute n-o sa ma las nici moarta! Hai USR !  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb