Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, consideră că starea de alertă ar putea fi prelungită acolo unde se justifică, dar că la nivel naţional, pe datele existente, nu s-ar mai impune. El a precizat că USR va decide dacă va vota prelungirea stării de alertă în baza datelor pe care Guvernul le va prezenta pentru a susţine această solicitare, potrivit news.ro.
"Poziţia USR este aceea că decizia privind prelungirea sau nu a stării de alertă depinde foarte mult de datele pe care Guvernul le va prezenta în susţinerea unei eventuale solicitări de prelungire a acestei stării de alertă. Din datele pe care le avem până în acest moment există posibilitatea de prelungire a acestei stări de alertă în anumite locuri cum există foarte multe zone în ţară, localităţi, municipii, zone foarte mari unde prelungirea acesteia nu se justifică, cel puţin pe datele pe care le cunoaştem. Dacă Guvernul solicită acest lucru aşteptăm să vină cu nişte date foarte concrete, cu nişte rezultate de testare care să justifice această poziţie. În acel moment USR va putea să decidă dacă va susţine sau nu o prelungire a stării de alertă", a declarat Dan Barna.
El a precizat că sănătatea populaţiei este prioritatea zero a ţării şi nu o chestiune de poziţionare politică.
"Refuzăm să intrăm într-un poker din acesta politicianist, pentru că noi credem că sănătatea populaţiei nu este o chestiune de poziţionare politică, sănătatea populaţiei este prioritatea zero a acestei ţări în momentul de faţă şi dacă Guvernul va veni cu date să justifice prelungirea acestei stări de alertă o vom susţine, dacă datele sunt subţiri sau neconvingătoare, vom lua o decizie fie pentru a susţine şi în discuţiile care vor avea loc vedem dacă are logică. Poziţia mea personală este că starea de alertă ar putea fi prelungită acolo unde se justifică, dar la nivel naţional în momentul de faţă pe datele curente nu pare să existe temeiuri, dar aşteptăm să vedem care va fi poziţia Guvernului", a transmis liderul USR.
1. preveniti bolile mai bine
(mesaj trimis de anonim în data de 09.06.2020, 16:29)
Umanitatea este într-un moment critic în alegerea modului în care va evolua mai departe la nivel global. Această perioadă este o fază deosebit de concentrată de absorbție a Luminii și energiei în matricea celulară și în țesuturile corpului fizic.
Suntem în această etapă de trezire a conștiinței și avem nevoie să devenim conștienți de existența propriului nostru Sistem Imunitar Biologic și Sistem Imunitar Spiritual și să cunoaștem pașii de realizat pentru a putea îngriji și menține aceste 2 sisteme conectate și într-o sănătate cât mai bună.
2. soluta e descompunerea energetica
(mesaj trimis de anonim în data de 09.06.2020, 16:36)
După toate probabilitățile, noul virus SARS-CoV-2 a fost dezvoltat de oamenii de știință chinezi, dar în colaborare cu colegii lor americani, afirmă Birger Sorensen, om de știință norvegian, specialist în vaccinuri.
Potrivit afirmațiilor sale, secvența genetică a noului coronavirus indică fără nici un dubiu proveniența lui artificială. Punctul de vedere al cercetătorului norvegian a fost aprobată de profesorul britanic Anges Dalglish.
3. solutie telemunca
(mesaj trimis de anonim în data de 09.06.2020, 17:37)
„Munca de acasă le poate permite angajaților să minimizeze distragerile și să crească timpul alocat concentrării pe un proiect”.
„Aceste aspecte pot fi justificate printr-o reducere a stresului resimțit de angajați ca urmare a scăderii timpului petrecut pe drum sau numărului mai mic de distrageri din timpul unei ședințe.
„Un alt aspect pozitiv este flexibilitatea oferită de munca de acasă, angajații având la dispoziție o mai bună gestionare a timpului.
„Astfel, companiile beneficiază de acest aspect, obținând proiecte finalizate mai rapid și cu mai puține greșeli”, a explicat Radu Puiu, Research Analyst în cadrul brokerului de instrumente derivate.
Alt argument în favoarea muncii de acasă își face tot mai vizibilă prezența, și anume reducerea riscului de infectare a angajaților la birou.
Astfel de situații pot duce la litigii foarte costisitoare care sunt soluționate prin despăgubiri semnificative sau se pot transpune în costuri de imagine ridicate.
4. Auzi???
(mesaj trimis de anonim în data de 11.06.2020, 18:59)
OM în 2 per....