DĂNCILĂ ÎN PLENUL PARLAMENTULUI EUROPEAN: "N-am văzut nimic despre încălcarea drepturilor omului"

F.B.
Internaţional / 3 octombrie 2018

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Viorica Dăncilă a afirmat astăzi, în plenul Parlamentului European, că în rapoartele MCV nu a văzut nimic despre încălcarea drepturilor omului şi despre protocoalele secrete dintre serviciile de informaţii şi instituţiile din justiţie din România, scrie Agerpres.

"Este legitim să ne întrebăm în ce fel a apărat MCV cetăţenii români de încălcarea gravă a drepturilor lor. În rapoartele MCV s-a vorbit mult despre instituţii, despre numirile de magistraţi, despre lupta anticorupţie".

Potrivit şefei Guvernului, în baza acestor protocoale "milioane de români s-au aflat sub monitorizarea serviciilor secrete în numele luptei anticorupţie".

"Există decizii judecătoreşti care arată cum s-au falsificat probe, cum s-au modificat transcrierile unor interceptări pentru a crea vinovăţii sau cum erau şantajaţi martorii pentru a depune mărturii mincinoase. Nimic despre aceste lucruri în rapoartele MCV. (...) ", a spus premierul. Totodată, Dăncilă a cerut să se precizeze cine a redactat rapoartele MCV şi a omis "aceste realităţi de neconceput" în UE.

Despre ciocnirile din 10 august

Dăncilă a mai afirmat că Jandarmeria Română este acuzată pentru intervenţia din 10 august, la Bucureşti, în cazul unui miting neautorizat, împotriva unor manifestanţi violenţi care au încercat ocuparea clădirii Guvernului, premierul subliniind că nu poate accepta "sub nicio formă" ca această instituţie să fie acuzată pentru "acţiuni şi proceduri practicate peste tot în Europa".

"Nu am văzut aceeaşi poziţie faţă de evenimentul de săptămâna trecută de la Bruxelles sau faţă de alte mitinguri din Franţa, Spania, Germania, Marea Britanie, când forţele de ordine au intervenit cu exact aceleaşi mijloace şi cu aceleaşi proceduri ca cele folosite în România".

"În final, vă cer următorul lucru: nu îi interziceţi României ceea ce este permis în alte state ale Uniunii şi nu permiteţi ca în România să se întâmple lucruri de neacceptat în alte state membre".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Viorica Dăncilă ..... nu a văzut nimic despre încălcarea drepturilor omului şi despre protocoalele secrete dintre serviciile de informaţii şi instituţiile din justiţie din România. 

    Alo PSD! se poate o pereche de ochelari cu dioptrii mai mari?. 

    1. Raportul MCV este întocmit de securiști din România.

    În final, vă cer următorul lucru: nu îi interziceţi României ceea ce este permis în alte state ale Uniunii şi nu permiteţi ca în România să se întâmple lucruri de neacceptat în alte state membre. 

    .... Acele mult vanturate protocoale SRI/DNA sunt facute de catre ex.pr.ministru Tariceanu si cu ex.presedintele Basescu pe vremea lor cand se tineau de mana pe "podium" impreuna cu Udrea. Ele au si fost aprobate in CSAT-ul de pe acea vreme.Facerea acestor protocoale au fost motivate tot de Tariceanu si Basescu...afirmand ca ar veni in ajutorul DNA-ului pentru eradicarea coruptiei,,,,,Iar tupeistul de Tariceanu mai vorbeste....Basescu cel putin tace...

    1. Acele protocoale securiste sunt opera lui Băsescu și a slugilor lui din SRI, cu ajutor american.

      Medaliile ambasadelor pentru justiția securistă acopereau mizeria și abuzul. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb