DB Global Technology a atins pragul de 300 de angajaţi şi continuă să îşi extindă spaţiul de birouri

Elena Deacu
Companii / 16 iulie 2015

Deutsche Bank a anunţat astăzi că DB Global Technology S.R.L., centrul său de tehnologie din Bucureşti, a depăşit pragul de 300 de angajaţi, obiectiv îndeplinit mai devreme de termenul propus iniţial.

Astfel, peste 100 de specialişti IT&C, din diferite sectoare IT, s-au alăturat companiei numai în ultimele patru luni.

Centrul de tehnologie este operaţional din ianuarie 2014 şi va crea până la 500 de locuri de muncă în domeniul IT&C până în 2016. Acesta dezvoltă soluţii software de cel mai înalt nivel pentru operaţiunile globale ale băncii şi reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire.

Cu o echipă care depăşeşte în prezent 300 de specialişti IT&C, DB Global Technology îşi extinde sediul cu peste 700 metri pătraţi de spaţii de lucru şi creative. Extinderea vizează etajul 1 al sediului centrului, situat pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. În prezent, DB Global Technology activează pe o suprafaţă de peste 6.000 metri pătraţi, distribuită pe două etaje, care urmează să fie extinsă din nou.

Lucrările de extindere au demarat în luna iulie şi presupun realizarea a 70 de puncte de lucru, două zone de întâlniri pentru echipe, două săli pentru video conferinţe, un centru de socializare şi o zonă creativă mobilată cu canapele.

DB Global Technology îşi propune să îşi extindă echipa cu încă 200 de specialişti până în 2016, cu precădere în domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis.

Marian V. Popa, Manager al DB Global Technology, declară: "Prima jumătate a anului 2015 a fost foarte bună pentru centrul nostru de tehnologie. Ne-am depăşit obiectivele de angajare şi echipa noastră numără în prezent peste 300 de colegi. Am înregistrat o dezvoltare exponenţială, având în vedere că suntem o companie înfiinţată cu doar un an în urmă. Suntem, de asemenea, mândri de rezultatele operaţionale pozitive realizate în cadrul grupului, iar specialiştii români apreciază oportunităţile de dezvoltare ce ţin de tehnologiile utilizate de Deutsche Bank la nivel global, fiind solicitaţi pentru mai multe proiecte internaţionale. Ne menţinem angajamentul de a reprezenta un punct de referinţă pentru profesioniştii talentaţi care doresc o carieră excepţională în domeniul IT&C, atât la nivel local, cât şi internaţional".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb