DE IERI Toate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 octombrie 2019

Toate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul

Cei care deţin dispozitive Android au acces la serviciul Sodexo Pay pentru toate plăţile efectuate cu produsele Sodexo, incluzând aici cardurile de masă, de vacanţă, cadou şi culturale. Persoanele care au Android vor putea plăti utilizând direct smarthphone-ul, pe care a fost descărcată aplicaţia. Sodexo Pay permite integrarea tuturor cardurilor Sodexo - Gusto, Turist, Cultura, Cadou- pe acelaşi dispozitiv. Posesorii de cont CardSodexo vor putea descărca gratuit Sodexo Pay. Beneficiarii de carduri Sodexo vor putea utiliza această soluţie de plată în cadrul reţelei de comercianţi afiliaţi care acceptă plata cu cardul.

Sven Marinus, CEO Sodexo Româ-nia, a spus: "Misiunea Sodexo, atât la nivel global cât şi local, este de a îmbunătăţi în permanenţă calitatea serviciilor şi calitatea vieţii consumatorilor. Unul din paşii pe care îi facem în acest sens, este de a oferi tuturor accesul la sisteme de plată rapide, sigure şi eficiente. Suntem printre primele companii şi singurul emitent de carduri şi tichete ce a dezvoltat o soluţie destinată utilizatorilor de telefoane Android".

Procentul tranzacţiilor contactless se situează, la noi, la aproape 70% din totalul tranzacţiilor cu cardul, faţă de 50% - la nivel european.

Conform unui studiu intern, în ultimele 6 luni, Sodexo a înregistrat o medie de 2,75 milioane de tranzacţii contactless pe lună. Mai mult, utilizatorii Sodexo au acces la peste 20.000 locaţii afiliate la card, întărind astfel avantajele oferite de plată prin serviciul contactless. Potrivit unui comunicat de presă, prin aplicaţia Card Sodexo România, utilizatorii au acces în timp real la informaţii despre card, tranzactii, soldul disponibil şi promoţii dedicate, precum şi la reţeaua de locaţii afiliate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sunt angajata la JN Boutique Apartments de 2 luni jumate si nici acum nu am primit cardul sodexo. Datorita situatiei din Romania, chiar am nevoie de acei bani care sunt pe card si nu am putut beneficial de ei .

    Va multumesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb