DE LA 1 IULIE Ionuţ Simion va fi noul şef al PwC România

Alexandru Costea
Companii / 23 aprilie 2015

Ionuţ Simion va prelua de la 1 iulie funcţia de country managing partner al PwC România deţinută timp de 11 ani de Vasile Iuga, care va continua activitatea în companie pe poziţia de cluster leader al PwC în Europa de Sud-Est, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Simion s-a alăturat PwC România în 2000 şi a devenit partener în cadrul departamentului de consultanţă fiscală şi juridică al PwC România în anul 2007. De-a lungul timpului el s-a implicat în activităţi din domeniul preţurilor de transfer, în structurarea fiscală internaţională, precum şi în proiecte de fuziuni şi achiziţii.

El a fondat şi a coordonat echipa specializată în analiza preţurilor de transfer a PwC România, acordând consultanţă unora dintre cele mai mari companii româneşti şi internaţionale. Simion a făcut o specializare în domeniul preţurilor de transfer timp de şase luni la biroul PwC din New York. Începând cu anul 2012, a coordonat departamentul de taxe al PwC de la Chişnău, Republica Moldova.

Doctor în Economie, Simion predă în prezent la Academia de Studii Economice din Bucureşti în cadrul unui program de masterat în fiscalitate. Este membru al Asociaţiei Internaţionale de Fiscalitate (IFA), membru asistent în cadrul Forumului mixt al Uniunii Europene privind preţurile de transfer şi al Camerei Consultanţilor Fiscali din România.

Vasile Iuga s-a alăturat PwC România la momentul înfiinţării firmei, în anul 1991. A devenit partener în 1997 şi a fost country managing partner al PwC România începând cu 2004, coordonând peste 650 de angajaţi în cinci birouri. Din 2005, este membru al consiliului director al PwC pentru Europa Centrală şi de Est (CEE - regiune care include 30 de ţări, cu peste 7.500 angajaţi). În 2008, Iuga a fost numit managing partner al PwC pentru Europa de Sud-Est (SEE - regiune care acoperă 11 ţări, cu peste 1.100 de angajaţi).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb