DE LA 1 MARTIE: Kaufland România majorează venitul minim la 3.300 de lei brut

L.I.
Companii / 25 februarie 2019

Kaufland România majorează venitul minim la 3.300 de lei brut

Retailerul Kaufland România va majora, începând cu 1 martie 2019, venitul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut, în timp ce pachetul de beneficii pentru angajaţi va fi actualizat, a anunţat, astăzi, compania.

"Noul venit minim porneşte de la suma de 3.300 lei brut, incluzând tichetele de masă şi sporurile salariale, şi va intra în vigoare începând cu luna martie a acestui an. Tot la 1 martie 2019 va intra în vigoare şi noul contract colectiv de muncă, cu o creştere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaţilor săi în diverse evenimente din vieţile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-născuţi ai angajaţilor Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluş, din gama Bevola, marca proprie Kaufland", se arată în comunicatul companiei, potrivit unui comunicat al Kaufland remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Începând din primăvară, printre politicile companiei, va fi adoptat şi programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 lei brut, în anumite condiţii, pe angajaţii care recomandă în companie candidaţi potriviţi pentru posturile disponibile.

"Decizia Kaufland România de a mări pachetul salarial şi de beneficii de care se bucură angajaţii noştri consolidează angajamentul de a crea un mediu de lucru corect, orientat către dezvoltare profesională şi individuală. Vrem să le oferim angajaţilor noştri pachete salariale şi beneficii competitive, de aceea urmărim permanent să le adaptăm în funcţie de nevoile reale ale celor din echipă", a declarat Marco Hobl, director general Kaufland România.

De asemenea, angajaţii Kaufland România au la dispoziţie o serie de beneficii suplimentare precum asigurarea voluntară de sănătate, cursuri de meditaţie şi yoga sau concediul sabatic. Potrivit sursei citate, fiecare angajat are dreptul la două zile libere plătite pe an în care se poate dedica voluntariatului - precum acţiuni de ecologizare în parteneriat cu Let's Do It, Romania!, construirea de case pentru familii cu venituri reduse prin proiectul Big Build sau acţiuni de împădurire.

Compania continuă să ofere pentru echipa sa sesiuni de terapie antifumat şi anul acesta, iar începând din primăvară va organiza şi cursuri de nutriţie. Tot în luna martie, Kaufland România va organiza o campanie naţională de consult oftalmologic gratuit, accesibil tuturor angajaţilor companiei.

"Unul dintre cele mai frumoase proiecte desfăşurate la nivel intern de Kaufland România a fost 'CEO Breakfast', o serie de întâlniri care au facilitat dialogul între Marco Hößl şi angajaţii din sediul central, centrele logistice şi magazine", se arată în comunicat.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 121 de magazine în ţara noastră.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cum pot cere o intrevedere cu dnl Director general Numai dumnealui poate elucida ca,ul meu care ezte o gresala din partea superiorilor unde am lucrat UN raspuns va rog ffff mult .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb