Delegaţie BASEAD la sediul Camerei bucureştene

A.C.
Comunicate de presă / 10 octombrie 2017

Delegaţia BASEAD

Delegaţia BASEAD

George Vodislav, directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), a primit la sediul Camerei bucureştene o delegaţie de oameni de afaceri turci, condusă de Abdullah Bekki, preşedintele Asociaţiei Industriaşilor şi Oamenilor de Afaceri din Balikesir (BASEAD), şi însoţită de Mukerren Aksoy, consilierul economic şi comercial al Ambasadei Turciei în România, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În comunicat se precizează: "În prima parte a întrevederii, dl. George Vodislav a vorbit despre rolul Camerei bucureştene în modernizarea economiei ţării noastre, despre activitatea CCIB, organizaţie reprezentativă pentru mediul de afaceri al capitalei, cu deschidere şi recunoaştere internaţională, precum şi despre strategia de relaţii externe a organizaţiei noastre. În acest context, George Vodislav a punctat orientarea către dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu ţările din afara spaţiului comunitar, subliniind faptul că Turcia constituie o zonă prioritară în strategia Camerei bucureştene, o dovadă în acest sens fiind cele şapte acorduri de cooperare încheiate de CCIB cu organizaţii similare din străinătate, în baza cărora sunt organizate evenimente menite să contribuie la o mai bună cunoaştere a celor două comunităţi de afaceri".

Conform sursei, despre relaţiile bune stabilite între oamenii de afaceri români şi turci, reflectate inclusiv în nivelul ridicat al schimburilor comerciale bilaterale, a vorbit şi consilierul economic şi comercial al Turciei. Adresându-se membrilor delegaţiei BASEAD, Aksoy i-a invitat să ia în calcul dezvoltarea unor proiecte în România, subliniind că oamenii de afaceri turci sunt bine primiţi în ţara noastră, iar investiţiile sunt sigure.

Potrivit sursei citate, interesul pentru dezvoltarea cooperării cu parteneri de afaceri români a fost punctat şi de preşedintele BASEAD, care a exprimat deschiderea către identificarea unor proiecte comune. În acest context dl. Abdullah Bekki, a adresat conducerii CCIB invitaţia de a vizita, cu o misiune economică, regiunea Balikesir, ale cărei puncte forte sunt: agricultura, zootehnia, industria constructoare de maşini agricole, apele termale şi turismul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb