Dell lansează un nou sistem desktop pentru jocuri

comunicat Dell
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 ianuarie 2007

Dell lansează sistemul desktop xps 710 h2c, dotat cu o tehnologie revoluţionară de răcire - pentru jocuri trăite la intensitate maximă.

Dell impulsionează inovaţia în industrie, cu trei produse noi "de avangardă": sistemul XPS 710 H2Ceramic (H2C) Edition şi monitoarele plate UltraSharp 2707WFP şi UltraSharp 3007WFP

Un adevărat campion la capitolul răcire, noul sistem pentru jocuri de la Dell se bazează pe o tehnologie absolut nouă. Împreună, desktop-ul de înaltă performanţă XPS 710 H2C şi cele două noi monitoare plate widescreen de la Dell reprezintă soluţia ideală pentru jocuri, oferind utilizatorilor divertisment de intensitate maximă, chiar la ei acasă.

O soluţie pentru nevoile celor mai exigenţi gameri

Dell face eforturi continue pentru îmbogăţirea gamei XPS cu tehnologii inovatoare, pentru a veni în întâmpinarea cererii crescânde de sisteme performante pentru jocuri manifestată de consumatorii europeni. XPS 710 H2Ceramic (H2C) Edition oferă o tehnologie revoluţionară de răcire, pentru care Dell a depus deja documentaţia de patentare. Sistemul le este destinat jucătorilor cu adevărat pasionaţi, care vor să-şi depăşească limitele de performanţă. Datorită noii tehnologii, sistemul va avea o temperatură scăzută şi stabilă în timpul rulării procesorului în mod over-clock, permiţându-le utilizatorilor să joace "mai intens" şi să-şi îmbunătăţească scorurile.

"Anunţul de astăzi demonstrează încă o dată poziţia de creator de standarde pe care o deţine Dell în comunitatea tehnologiilor pentru jocuri", a declarat Hervé Mattan, Marketing Director, Home and Small Business, Dell EMEA. "Inovaţiile Dell nu înseamnă numai produse noi, ci şi noi modalităţi de a sprijini utilizatorii să se bucure la maximum de experienţele de divertisment digital. Sistemul XPS 710 H2C şi cele două noi monitoare plate încorporează o tehnologie revoluţionară, pentru a le oferi pasionaţilor de jocuri un nivel de performanţă fără egal şi o experienţă vizuală pe măsură."

O tehnologie revoluţionară, pentru divertisment la maximum

Modelul H2C a fost conceput astfel încât să permită o răcire mai bună a procesorului, extinderea duratei de viaţă a acestuia, precum şi funcţionarea mai fiabilă a computerului decât în cazul utilizării sistemelor convenţionale de răcire - chiar şi în modul overclocking. Procesorul Intel Extreme quad-core al sistemului este configurat pentru funcţionarea în mod overclocking încă din fabrică, pentru a facilita atât cele mai bune experienţe de joc, cât şi editarea video la nivel de vârf. În plus, procesorul beneficiază de suport din partea echipei tehnice Dell specializate pe gama XPS.

Carcasa sistemului XPS 710 H2C este de culoare neagră (midnight-black). Procesul de răcire este în două trepte, fiind conceput special pentru acest produs. În prima etapă, un schimbător de căldură de tip apă-aer, care funcţionează pe acelaşi principiu ca şi radiatoarele auto, elimină cea mai mare parte a căldurii din procesor. În a doua etapă, un dispozitiv de răcire cu lichid scade şi mai mult temperatura procesorului, prin module de răcire termoelectrică, bazate pe material ceramic. Module similare sunt utilizate pentru a transfera căldură dinspre partea "însorită" de la exteriorul navetelor spaţiale (partea expusă spre Soare) către cea "întunecată", foarte rece (neexpusă spre Soare). Sistemul dispune de senzori pentru prevenirea formării de gheaţă şi condens; aceştia păstrează temperatura procesorului la un nivel uşor mai ridicat decât cel al camerei în care se află sistemul.

"XPS 710 H2C Edition a fost dezvoltat pe baza feedback-ului direct de la utilizatorii de jocuri, scopul său fiind facilitarea unei experienţe de joc absolut fără precedent", a explicat Hervé Mattan. "Suntem încântaţi să putem lansa astăzi acest sistem de răcire revoluţionar, datorită căruia utilizatorii îşi vor putea petrece mai mult timp cu jocurile preferate, obţinând noi performanţe."

Împreună, XPS 710 H2C şi monitoarele plate widescreen Dell UltraSharp 3007WFP-HC şi 2707WFP (27") creează soluţia tehnică ideală pentru jocuri şi pentru divertismentul multimedia.

Dell UltraSharp 3007WFP-HC, un monitor plat widescreen de 30" aflat printre cele mai avansate din industrie, şi 2707WFP - primul monitor plat widescreen de 27" de la Dell - au un spectru de culoare cu 20% mai larg decât monitoarele tradiţionale. Cu o gamă de culoare de 92% şi iluminare de fundal W-CCFL (Wide Cold-Cathode Fluorescent Lighting), cele două produse extind capabilităţile grafice aflate la dispoziţia utilizatorilor, oferind imagini extrem de vii, de exemplu tonuri mai adânci de roşu şi tonuri de albastru mai bine definite - pentru o experienţă de joc care să simuleze cât mai bine realitatea.

XPS 710 H2C Edition este disponibil în regiunea EMEA începând de astăzi, la un preţ de pornire de 4.699 EUR.Această sumă include TVA şi taxele de livrare. Monitorul UltraSharp 2707WFP este disponibil începând de astăzi, iar modelul UltraSharp 3007WFP-HC va deveni disponibil pe 31 ianuarie.

Dell Corporation Limited. Dell, logo-ul Dell, XPS şi UltraSharp sunt mărci sau mărci înregistrate ale Dell Inc.

Dell nu reclamă drepturi de proprietate asupra mărcilor şi numelor deţinute de terţi.

Overclocking-ul (utilizarea procesorului la o frecvenţă mai mare decât cea standard specificată de producător) poate cauza instabilitatea sistemului şi poate reduce durata de viaţă a componentelor acestuia. Echipa Dell Tech Support va verifica performanţa întregului set de funcţii al unităţii centrale la setările standard din fabrică şi va oferi suport pentru setările din BIOS legate de performanţa unităţii centrale. Dell nu oferă suport tehnic pentru problemele de hardware/software cauzate de utilizarea aplicaţiilor furnizate de terţi, precum NVIDIA nTune 5.0 (o aplicaţie pentru facilitarea overclocking-ului).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb