ZIARUL BURSA

26 ianuarie 2007
Ediţia din 15.08.2024
Doamna Doris Carmen Andronescu, medic primar medicină internă, este director general şi investitor unic al Centrului Medical "Sanador". Este născută în comuna Gherghiţa, judeţul Prahova. A absolvit Facultatea de Medicină din Bucureşti şi a trecut prin toate stagiile de specializare, fiind în prezent doctorand. Este căsătorită. Hobby: călătoriile.

"Sanador" investeşte, în continuare, în extindere

Cornelia AngelescuCompanii / 26 ianuarie 2007 /

Investitorul Centrului Medical "Sanador", dr. Carmen Andrones­cu, şi-a dorit, încă de când a început studiile, să aibă un loc unde să se desfăşoare ca medic, serviciile de specialitate necesitând nu numai o bună pregătire, ci şi o aparatură performantă.

Mihai Şeitan

Mărimea pensiei private va depinde de jocul pe bursă al administratorilor

Cătălin BălanBănci-Asigurări / 26 ianuarie 2007 /

Legea pensiilor obligatorii administrate privat (pilonul II) prevede un portofoliu investiţional pentru administratorii fondurilor de pensii, iar în func­ţie de modul de administrare a acestui portofoliu, salariaţii pot avea o pensie mai mare sau mai mică, a spus Mircea Oancea, directorul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

EDITORIAL Pacea din Liban

Cornel CodiţăEditorial / 26 ianuarie 2007

Cornel Codiţă

Puţine sunt temele internaţionale care să adune, aproape de pe o zi pe alta, înalţii reprezentanţi ai peste 30 de state, nu doar de dragul unei discuţii, ci pentru decizii ale căror consecinţe financiare se exprimă cu nouă zerouri, după punct.

RAPORT AL BĂNCII MONDIALE: Deficitul de cont curent şi presiunile inflaţioniste sunt riscuri pentru economia românească

Alina VasiescuInternaţional / 26 ianuarie 2007

Deficitul de cont curent a crescut anul trecut, în Româ­nia, depăşind 10% din PIB, astfel că ţara noastră trebuie să-şi reducă acest indicator în 2007, prin temperarea cererii interne, notează Raportul economic periodic UE8+2 al Băncii Mondiale, prezentat ieri într-o videoconferinţă, la Varşovia, de Thomas Laursen, economist principal al instituţiei şi autor coordonator al raportului.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Procesul Rompetrol, la a cincea amânare

Procesul Rompetrol, la a cincea amânare

N.I.Companii / 26 ianuarie 2007

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au amânat, ieri, pentru 6 februarie, procesul Rompetrol, pentru ca avocatul din oficiu al lui Sorin Pantiş, Elena Păunescu, să poată studia dosarul în vederea pregătirii apărării.

"Nokia" şi-a majorat profitul şi cota de piaţă

"Nokia" şi-a majorat profitul şi cota de piaţă

Alina VasiescuInternaţional / 26 ianuarie 2007

Compania finlandeză "Nokia" Oyj, cel mai mare producător mondial de telefoane mobile, şi-a majorat cu 19% profitul în ultimul trimestru din 2006, peste aşteptări, ca urmare a vânzărilor record realizate pe pieţele în curs de formare.

Pierderile "Ford" - la nivel record

Alina VasiescuInternaţional / 26 ianuarie 2007

Pierderile companiei "Ford Motor" Co. din SUA au crescut la 5,8 miliarde de dolari în ultimul trimestru din 2006, din cauza reducerii producţiei din America de Nord.

Au scăzut câştigurile "Siemens"

Alina VasiescuInternaţional / 26 ianuarie 2007

Compania germană "Siemens" AG, cel mai mare producător european de soluţii de inginerie, raportează o scădere a profitului său în ultimele trei luni din 2006, din cauza amenzii primite de la autorităţile europene antitrust pentru că a...

"New Kopel Sixt" lucrează cu "Tempo"

C.I.Companii / 26 ianuarie 2007

Echipa de PR Tempo a preluat din decembrie 2006 activitatea de comunicare cu presa a companiei New Kopel Sixt, cel mai mare furnizor de servicii de rent-a-car şi leasing operaţional din România.

Şerban Mihăilescu ar putea fi exclus din PSD

F.A.Politică / 26 ianuarie 2007 /

Dacă verdictul Colegiului CNSAS se confirmă altfel decât pe surse, senatorul Şerban Mihăilescu riscă să fie exclus din Partidul Social Democrat, a lăsat ieri să se înţeleagă preşedintele partidului, Mircea Geoană. "

Monitor Oficial

F.A.Companii / 26 ianuarie 2007

Nr. 29 din 17 ianuarie 2007

Decizia nr. 794 din 9 noiembrie 2006 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a art. 5 lit. a) din Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru şi art. 1063 alin. (1) lit. b), e), f) şi h) din Legea...

Faur Shares To Resume Trading Today

F.A.English Section / 26 ianuarie 2007

Shares in the Bucharest-based Faur will resume trading today, after the registration of the share capital increase from 27.377 million RON to 37.646 million RON, according to a Bucharest Stock Exchange press release quoted by NewsIn.

Siveco To Implement Intel Teach in Romania

F.A.English Section / 26 ianuarie 2007

Siveco Romania is Intel"s local partner for the implementation of Intel Teach, an educational platform, following the sign-off of a cooperation agreement between the Ministry of Education and Research and Intel Corporation.

New Kopel Sixt Works With Tempo

C.I.English Section / 26 ianuarie 2007

Tempo PR team took over, as of December 2006, the communication activities of New Kopel Sixt, the most important provider of rent-a-car and leasing services in Romania.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo