Deloitte a renovat şi dotat cu echipamente un amfiteatru al ASE

B.F.
Companii / 17 decembrie 2019

Deloitte a renovat şi dotat cu echipamente un amfiteatru al ASE

Deloitte România a renovat complet şi a dotat cu mobilier şi echipamente de ultimă generaţie un amfiteatru al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Cu ocazia evenimentului de inaugurare a noului amfiteatru, Deloitte România şi ASE au semnat şi un parteneriat strategic valabil până în septembrie 2024, prin intermediul căruia studenţii vor beneficia de ateliere gratuite susţinute de experţi ai Deloitte, de programe de practică în cadrul firmei de audit şi consultanţă, precum şi de diferite evenimente organizate de Deloitte cu scopul dezvoltării studenţilor, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Proiectul de modernizare a amfiteatrului nr. 2104, situat în clădirea Virgil Madgearu a ASE, a constat în restaurarea completă a structurii sălii şi în dotarea acesteia cu video proiector, ecran inteligent, sistem inteligent de utilizare a jaluzelelor şi a luminilor, sistem de sunet, toate echipamentele fiind coordonate prin tableta încorporată în catedră. Proiectul a inclus şi renovarea peretelui exterior al sălii, care acum a fost transformat într-un spaţiu de lucru şi recreativ pentru studenţi în timpul pauzelor.

Lucrările de renovare au durat cinci luni, iar valoarea totală a proiectului este de aproximativ 130.000 de euro. Aproximativ 10.000 studenţi ai facultăţilor de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Business şi Turism, Marketing şi Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE vor participa la cursuri organizate în această sală în fiecare an, mai precizează sursa.

Deloitte este unul dintre cei mai doriţi angajatori din ţară, conform clasamentelor independente realizate de mai multe entităţi.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500 sunt clienţi Deloitte, prin intermediul reţelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de ţări şi teritorii, oferind resurse internaţionale, perspective locale şi servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionişti ai săi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb