Deloitte ocupă poziţia a şasea în clasamentul Brand Finance 500

T.B.
Companii / 5 februarie

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova

Deloitte ocupă poziţia a şasea în clasamentul general al celor mai puternice branduri din lume şi rămâne, pentru al şaselea an consecutiv în rândul serviciilor comerciale, potrivit ediţiei 2024 a raportului "Brand Finance 500", care calculează valoarea brandurilor pe baza unor indici precum performanţa de piaţă, strategia şi investiţiile de marketing, precum şi percepţia şi reputaţia în rândul clienţilor, angajaţilor şi al altor părţi interesate, se arată într-un comunicat al Deloitte, remis redacţiei.

Cu o valoare totală a brandului de 41,8 miliarde de dolari, într-o creştere de 21% faţă de 2023, Deloitte este distins şi în 2024 cu ratingul maxim AAA+, alături de alte doar 11 branduri din lume, reprezentând industrii variate, transmite compania.

Potrivit comunicatului, "Puterea brandului Deloitte este expresia a peste 175 de ani de excelenţă şi impact durabil în serviciul comunităţii globale de afaceri, al sectorului public şi al societăţii în ansamblu, asigurate de generaţii de profesionişti, astăzi aproximativ 457.000, dintre care peste 3.000 în România. Această recunoaştere ne onorează şi ne motivează în fiecare context în care suntem chemaţi să contribuim cu expertiză multidisciplinară, încredere şi conectare, pentru a facilita gestionarea riscurilor şi a conformării, eficientizarea structurilor, proceselor şi costurilor, expansiunea, reorganizările sau transformările, mai ales cele digitale şi de sustenabilitate, fuziunile şi achiziţiile, atragerea de investiţii sau finanţarea. Suntem recunoscători pentru privilegiul de a putea contribui esenţial la gestionarea celor mai multe dintre marile provocări cu care se confruntă afacerile şi societatea, într-o lume în rapidă şi dramatică schimbare", a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Cele mai recente rezultate financiare raportate de Deloitte, prima şi cea mai mare firmă de servicii profesionale din lume, indică venituri globale agregate de 64,9 miliarde de dolari pentru anul financiar încheiat la 31 mai 2023, marcând o creştere de 14,9% faţă de anul anterior, şi rezultate pozitive pe fiecare dintre liniile de servicii ale firmelor din reţea, informează sursa citată.

Clasamentul Brand Finance 500 este realizat anual de agenţia independentă Brand Finance după o metodologie certificată de auditori internaţionali de pe mai multe continente, transmite sursa. Cea mai recentă ediţie a clasamentului a evaluat peste 6.000 de branduri, din 41 de ţări şi 31 de industrii, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. indicatori de calcul total eronati....

    si plus ca e un joc finit... nu infinit... abordarea.. 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb