Deloitte România şi Reff & Asociaţii au asistat juridic grupul Rondo Ganahl

I.A.
Companii / 1 august 2019

Florentina Munteanu

Florentina Munteanu

Deloitte România şi Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, au oferit asistenţă în procesul de due diligence şi asistenţă juridică grupului austriac Rondo Ganahl în achiziţia unei participaţii de 60% din compania românească producătoare de ambalaje de carton Transilvania Pack & Print S.A. de la Offsetdruckerei Schwarzach GmbH, parte din grupul VBG. Tranzacţia s-a finalizat la începutul lui iunie 2019, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Georgiana Singurel, Partener la Reff & Asociaţii, a declarat: "Tranzacţia a fost deosebit de complexă, deoarece s-a desfăşurat în jurisdicţii multiple şi pentru că a trebuit să ne adaptăm unui calendar al tranzacţiei foarte strâns. Am fost permanent în contact cu avocaţii austrieci implicaţi în tranzacţie şi ne-am asigurat că multiplele implicaţii derivate din diferitele legislaţii care se aplicau au fost reflectate în mod corespunzător în documentaţia de tranzacţie".

Practica de consultanţă financiară a Deloitte a oferit asistenţă în demersul de due diligence financiar privind compania care urma să fie achiziţionată, prin echipa formată din Radu Dumitrescu, Partener Servicii Suport în Tranzacţii, şi Miruna Ciocea, Manager.

Florentina Munteanu, Partener la Reff & Asociaţii, a declarat: ,,Aceasta a fost una dintre puţinele tranzacţii de pe piaţa producătorilor de ambalaje de carton, aşadar procesul de notificare către Consiliul Concurenţei a presupus, printre altele, o cunoaştere în profunzime a business-ului clientului, pentru a ne asigura că identificăm corect şi complet pieţele relevante aferente acestei tranzacţii".

Firma austriacă de avocaţi Jank Weiler Operenyi, membră a reţelei Deloitte Legal, şi Deloitte Tax Austria au coordonat procesul de due diligence al tranzacţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb