Delta Studio anunţă continuarea activităţii luând măsurile de siguranţă impuse de COVID-19

A.M.
Companii / 24 martie 2020

Delta Studio anunţă continuarea activităţii luând măsurile de siguranţă impuse de COVID-19

Delta Studio, companie cu capital sută la sută românesc, care activează de peste 20 de ani pe piaţa de amenajări interioare, anunţă că a implementat toate măsurile de siguranţă pentru protejarea angajaţilor şi a clienţilor. În acelaşi timp, compania implementează sisteme inovatoare de lucru care să permită continuarea activităţii şi a proiectelor pentru clienţii şi colaboratorii săi, se aratăîntr-un comunicat remis Redacţiei noastre.

"Perioada actuală reprezintă o adevărată provocare, pe de o parte prin distanţa fizică pe care o impune între persoane. Pe de altă parte, este o şi perioadă în care conectivitatea online apropie oamenii şi permite continuarea activităţilor şi proiectelor. La Delta Studio, am investit mult în ultimii ani în digitalizarea ofertei şi a serviciilor. În acelaşi timp, am investit în crearea de stocuri semnificative pentru produsele noastre, astfel încât putem să onorăm majoritatea comenzilor în această perioadă.", a declarat Dragoş Bonea, director general Delta Studio.

Potrivit sursei citate, în răspuns faţă de situaţia creată de Covid-19, strategia companiei Delta Studio presupune crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajaţii săi şi interacţiunea în condiţii de maximă siguranţă cu clienţii, facilitând relaţionarea online şi colaborarea la distanţă.

Pentru protecţia angajaţilor, peste 60% din activitatea companiei se desfăşoară în sistem remote, iar punctele de lucru au acces limitat şi sunt igienizate în mod constant. Activitatea fizică a fost limitată la punctele în care sunt asigurate condiţii stricte de igienă. Depozitul central al companiei funcţionează în circuit închis, livrările fiind asigurate în regim extern, cu respectarea normelor actuale de siguranţă.

Pentru clienţii companiei, Delta Studio asigură sisteme eficiente de comunicare şi consiliere, concomitent cu implementarea de noi facilităţi:

Nivelul ridicat de digitalizare a ofertei şi a serviciilor permite ca majoritatea interacţiunilor să se realizeze online, fără nevoia unei întâlniri directe. Clienţii sunt încurajaţi să se documenteze şi să lanseze comenzi online, folosind site-ul companiei, unde găsesc toate informaţiile despre produse, inclusiv stocurile disponibile.

"Implementarea unui sistem de consiliere video este în curs de finalizare. În cadrul acestuia, vor participa cei mai experimentaţi arhitecţi şi consilieri din showroom-ul principal. Aceştia vor oferi în timp real imaginea produselor şi a soluţiilor expuse în showroom. Pentru experienţa directă a produselor, la cererea clienţilor, se va programa o întâlnire într-unul din showroom-urile naţionale, care se va desfăşura în condiţii de maximă siguranţă: în showroom-ul principal din Bucureşti, cu o suprafaţă de 4.000mp, vor fi acceptaţi maximum 5 clienţi simultan, iar în toate celelalte puncte câte un singur client. Măştile de protecţie vor fi purtate cu titlu obligatoriu, iar la întâlnire vor participa doar persoane care nu prezintă simptome de răceală. Distanţa minimă de 2.00 m va fi asigurată între client şi consilier, concomitent cu dezinfectarea la interval de o oră a tuturor suprafeţelor expuse contactului direct.", arată comunicatul.

De asemenea, planificarea amenajării la distanţă este o facilitate inovatoare pe care Delta Studio o definitivează în această perioadă pentru clienţii săi, preconizând lansarea unei aplicaţii online dedicate. Aceasta implică arhitecţi cu experienţă şi înlesneşte derularea proiectului dorit de client premergător selecţiei şi comenzii de produse. Proiectul completează ideile de amenajare şi configuraţii de produse pentru fiecare spaţiu al locuinţei, deja prezente în site-ul companiei.

În această perioadă, compania Delta Studio asigură livrarea tuturor comenzilor cu titlu gratuit, indiferent de valoare, restricţionând accesul clienţilor pentru ridicarea directă a produselor.

"Trecem printr-o perioadă delicată, care îndeamnă la prudenţă şi responsabilitate din partea fiecăruia dintre noi. Principala noastră prioritate este să creăm medii sigure de lucru, pentru toate persoanele implicate şi să asigurăm continuitate pentru proiectele partenerilor noştri, de la clienţi individuali la dezvoltatori imobiliari, care se bazează pe stocurile noastre în acest moment", a declarat Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb