Depanero se mută într-un sediu nou, în incinta Sema Parc

F.D.
Companii / 28 septembrie 2022

 Irina Mincinopschi, director general Depanero

Irina Mincinopschi, director general Depanero

Depanero, firmă de service electro-IT din România, are din această toamnă un sediu nou, localizat în incinta Sema Parc, din Splaiul Independenţei 319, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, de la finalul lunii septembrie, Depanero îşi va desfăşura activitatea în două dintre clădirile din zona estică a parcului de afaceri. O suprafaţă de peste 4.000 mp a fost rezervată pentru relocarea activităţii echipelor tehnice, de operaţiuni şi customer support. De aici vor fi asigurate serviciile de consultanţă, diagnosticare, reparaţii şi instalare pentru produse în garanţie şi în post-garanţie de la peste 60 de branduri. În cea de-a doua clădire cu acces stradal din Splaiul Independenţei şi de lângă staţia de metrou "Petrache Poenaru" va fi asigurat serviciul de recepţie clienţi, unde pot fi predate direct echipamentele defecte.

În alegerea noului sediu, Depanero a urmărit câteva criterii foarte importante, în strânsă legătură cu evoluţia dinamică a companiei, atât în ceea ce priveşte creşterea numărului de reparaţii efectuate de la an la an, cât şi a diversificării serviciilor oferite şi a noilor branduri intrate în portofoliu. Experienţa clientului este foarte importantă pentru companie, de aceea un aspect esenţial l-a reprezentat accesibilitatea noului sediu, la care se adaugă flexibilitatea spaţiului de lucru, dotările oferite şi, nu în ultimul rând, posibilităţile de extindere, în funcţie de nevoile viitoare ale companiei, se mai arată în comunicat.

"Activitatea Depanero s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Încheiem constant parteneriate cu branduri noi şi extindem mereu serviciile pe care le oferim atât clienţilor individuali, cât şi celor corporate. Aveam nevoie de un sediu nou, care să răspundă tuturor acestor schimbări şi provocări şi care să ofere o interacţiune facilă cu clienţii şi partenerii noştri. Procesul de căutare şi selecţie nu a fost uşor, deoarece activitatea pe care o desfăşurăm impune criterii foarte stricte, atât de dotări, suprafeţe, cât şi de accesibilitate. Credem că am făcut cea mai bună alegere şi îi aşteptăm cu drag pe clienţii noştri din această toamnă în noul sediu Depanero", declară Irina Mincinopschi, director general Depanero.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb