Deputatii dezbat luni motiunea simpla "Un flagel national - plantele etnobotanice"

F.A
Miscellanea / 6 iunie 2011

Deputatii urmeaza sa dezbata, luni, motiunea simpla inaintata de PSD si PNL pe tema etnobotanicelor, marti la ora 12:30 fiind programat votul asupra documentului, anunta Agerpres. Opozitia a depus, pe 31 mai, motiunea simpla intitulata "Un flagel national - plantele etnobotanice", in care social-democratii si liberalii solicita "un vot transant impotriva incapacitatii manageriale a Guvernului Boc".

Semnatarii sustin, in textul motiunii, ca masurile Guvernului distrug sansa tinerilor de a privi cu incredere in viitor:

PNL si PSD sustin ca problema drogurilor usoare genereaza adevarate tragedii in societatea romaneasca. Deputatii PSD si cei ai PNL au mai depus pe 24 mai o motiune simpla pe aceeasi tema, insa Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a restituit documentul initiatorului, deoarece exista o inadvertenta intre adresa care a insotit depunerea documentului si titlul motiunii.

Guvernul a adoptat, pe 1 iunie, un proiect de lege care prevede conditii foarte dure pentru autorizarea magazinelor ce comercializeaza plante etnobotanice, dar si inchisoare intre 6 si 12 luni pentru proprietarii magazinelor ai caror clienti ", iar proprietarii de astfel de magazine risca o pedeapsa cuprinsa intre 6 si 12 ani daca o persoana sufera vatamari care necesita internare de pana la 60 de zile in urma consumului acestor produse.

Ministrul Sanatatii, Cseke Atilla, a declarat ca proiectul perevede sanctiuni foarte dure, printre care si inchisoare de pana la 20 de ani in cazul in care s-a comercializat un asemenea produs si efectul a fost decesul unei persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb