Deputatul Octavian Bot a demisionat din PDL şi a revenit în PNL

Ziarul BURSA #Politică / 10 mai 2011

Deputatul de Bihor Octavian Bot a demisionat din PDL şi a revenit în PNL, partid al cărui membru a mai fost în perioada 1995-1997. Anunţul revenirii lui Bot în PNL a fost făcut ieri de către preşedintele formaţiunii liberale, Crin Antonescu.

"Vă semnalez că Octavian Bot, deputat PDL de Oradea, se alătură azi PNL şi implicit USL. El revine, astfel, după mulţi ani, în PNL", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu.

El a adăugat că Bot este un om pe care îl cunoaşte de foarte mult timp, pe care îl preţuieşte şi cu care a lucrat împreună în cadrul unor "demersuri îndrăzneţe" în care au şi reuşit.

Octavian Bot a arătat că părăseşte PDL întrucât acest partid nu are o identitate ideologică clară. "PDL e un partid de papagali, fără să-i jignesc. Trebuie să repete mot-a-mot ce spun Traian Băsescu şi Emil Boc", a mai spus Bot.

Octavian Bot este deputat de Bihor, membru al Comisiei de politică externă a Camerei Deputaţilor. El este la al treilea mandat de deputat, după cele din legislaturile 1992-1996 şi 1996-2000.

Bot a fost membru al mai multor partide, astfel: în perioada 1990-1993 - membru PAC, 1993-1995 - vicepreşedinte PL"93, 1995-1997 - membru BPN al PNL, 1997-1998 - vicepreşedinte PNL-CD, 1998-2002 - vicepreşedinte UFD, 2002-2004 - vicepreşedinte AP, iar din 2008 era membru PDL.

Deputatul Florentin Gust s-a înscris în PC

Deputatul Florentin Gust s-a înscris în PC, părăsind astfel PSD. Liderul conservator Daniel Constantin a precizat că Biroul Executiv Central al partidului a luat decizia ca acesta să candideze din partea formaţiunii pentru primăria municipiului Craiova. Florentin Gust a declarat că a venit la PC pentru ca Partidul Conservator şi USL să câştige primăria municipiului Craiova. "Sunt politicianul doljean care l-a bătut pe Antonie Solomon de trei ori", a spus el.

Deputatul consideră că cele trei partide de opoziţie ar trebui să-şi canalizeze energia pe lupta împotriva PDL.

Florentin Gust a devenit în 2006 membru PSD, iar din 2008 este deputat PSD+PC de Dolj. PC are în prezent opt parlamentari, doi senatori şi şase deputaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb