DermaLife: Românii, mai atenţi la prevenţie şi în zona de medicină estetică

Adelina Toader
Companii #Sănătate / 8 iunie 2016

DermaLife: Românii, mai atenţi la prevenţie şi în zona de medicină estetică

Numărul românilor care apelează la medici în vederea prevenirii unor afecţiuni este în creştere, potrivit specialiştilor DermaLife, clinica de dermatologie estetică, parte a grulului MedLife.

Dacă în urmă cu cinci ani, peste 80% dintre procedurile care se efectuau în cadrul clinicii vizau tratarea unei patologii existente, în prezent, procentul acestora a scăzut la 40%.

Pentru a încuraja femeile să prevină îmbolnăvirea şi să aleagă tratamentele sănătoase, DermaLife a lansat, ieri, camapnia "Nu te mai ascunde! Simte-te bine în pielea ta!", ambasadorul acestei campanii fiind Ilinca Vandici.

Centrul DermaLife pune la dispoziţia pacientelor o gamă vastă de proceduri pentru prevenţie, intervanţii şi tratamente, de la dermatologie clinică şi chirurgicală până la dermatologie estetică.

Universkin, Platforma laser XEO Cutera şi Selena X Magic asigură cele mai noi proceduri disponibile în clinică şi au fost introduse ca urmare a sesizării acestui trend în creştere al pacienţilor care mizează pe tratamentele de prevenţie.

Universkin este denumirea conceptului care presupune crearea unei creme personalizate cu ajutorul medicului dermatolog. În urma cercetărilor s-a selectat o serie de 19 substanţe, din care se pot face peste 1600 de combinaţii care să corespundă nevoilor fiecărui pacient în parte. Concret, în urma unui consult detaliat medicul dermatolog "creează" în faţa pacientului o cremă personalizată. Noutatea constă în posibilitatea dermatologului de a combina diverşi agenţi activi şi a folosi diverse concentraţii ale acestora astfel încât să se obţină cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient în parte.

Platforma laser XEO Cutera aduce cea mai nouă tehnologie în domeniul tratamentelor LASER. Acesta se foloseşte pentru combaterea pielii lăsate de pe faţă şi corp, pentru epilare, pentru tenul pătat şi neuniform şi nu numai.

Selena X Magic este cea mai recentă inovaţie în domeniul remodelării corporale. Noua tehnologie reprezintă un tratament intensiv pentru celulită, piele flască, retenţie de apă sau metabolism celular slab, având rezultate demonstrate clinic. Acesta foloseşte 6 funcţii integrate, de la ultrasunete de înaltă frecvenţă şi radiofrecvenţă pentapolară la masaj endormologic şi foto stimulare.

În cadrul clinicii, pacienţii pot beneficia, de asemenea, de tratamentul adecvat pentru diverse afecţiuni dermatologice comune precum rozaceea, acneea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, se efectuează tratamente intervenţionale (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizări, drenaje) precum şi examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul şi supravegherea periodică a nevilor atipici ("aluniţe periculoase") şi a cancerului de piele. De asemenea, pacientele au la dispoziţie o echipă de medici ginecologi în vederea rezolvării afecţiunilor specifice, dar şi medici în sfera de chirurgie mamară pentru o abordare complexă a patologiei femeii.

Lansat în 2011, Centrul de Excelenţă în Dermatologie şi Medicină Estetică DermaLife şi-a consolidat poziţia pe piaţă drept unul dintre cele mai mari centre de specialitate din ţară, oferind servicii integrate pentru problemele pielii. Mizând pe servicii personalizate, specialiştii le oferă pacientelor posibilitatea de a beneficia de tratamente adaptate nevoilor lor, care vizează direct problema cu care acestea se confruntă.

În prezent, pacienţii pot apela la serviciile DermaLife în cele două clinici DermaLife, amplasate în Bucureşti (în cadrul Hyperclinicii Băneasă) şi Constanţa ( în cadrul Hyperclinicii MedLife Constanţa).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb