DHL a lansat un terminal nou în incinta Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara

Adina Lateş
Companii / 18 decembrie 2015

DHL, companie de curierat expres şi logistică, a inaugurat recent terminalul operaţional situat în incinta Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, informează un comunicat remis redacţiei.

"Investiţia vine ca urmare a creşterii volumelor din zona de vest a ţării şi pentru a răspunde mai bine exigenţelor clienţilor din această parte a ţării", arată DHL.

Conform sursei citate, noul terminal este cel mai modern sediu operaţional pe care DHL îl are în România şi îl înlocuieşte pe cel de la Arad. Are o suprafaţă de 2.000 mp şi este dotat cu 16 porţi de încărcare şi descărcare şi un sistem de sortare avansat, care permite preluarea coletelor de pe banda de sortare si urcarea acestora direct în maşinile curierilor. Aceasta înseamnă eficientizarea capacităţii de procesare şi îmbunătăţirea timpilor de preluare şi livrare pentru clienţi.

"Noul sediu este echipat cu cel mai modern aparat de scanare X- RAY dual view şi respectă cele mai înalte standarde de securitate. De asemenea, locaţia este în curs de acreditare TAPA, cel mai înalt nivel de securitate pentru operaţiunile cargo.

Un avantaj major al relocării în Aeroportul Internaţional din Timişoara este faptul că infrastructura acestuia este una modernă, care permite operarea avionului cargo dedicat şi în condiţii meteorologice mai puţin favorabile. De asemenea, în perspectiva creşterii volumelor cargo, vom putea opera aici o aeronavă mai mare, cu o capacitate de transport superioară", potrivit comunicatului.

Reprezentanţii firmei de cureierat precizează că noul terminal operaţional DHL permite ca procesul de sortare a mărfii să se facă imediat după sosirea acesteia în aeroport, iar accesul coletelor se face direct către pistă, acestea conducând de asemenea la îmbunătăţirea timpilor de livrare şi preluare pentru expedierile internaţionale, ceea ce reprezintă un câştig semnificativ pentru partenerii DHL din această zonă a ţării.

DHL confirmă astfel continuarea planului de investiţii început acum aproape 25 de ani pe piaţa din România, cu precădere a investiţiilor operaţionale demarate în anii trecuţi, ca parte a strategiei companiei de a deveni prima opţiune pentru clienţii săi atunci când aceştia îşi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres internaţional.

Din seria investiţiilor operaţionale realizate de DHL în ultimii doi ani amintim: înnoirea flotei cu 100 de autovehicule utilitare mari cu rafturi interioare, care operează în toată ţara şi care au dublat capacitatea de transport pe teritoriul României, oferind o eficienţă si o siguranţă mai mare a livrărilor; operarea unor aeronave cargo noi la Arad şi Cluj, pentru deservirea zonei centrale şi de vest a ţării, inaugurarea anul trecut a terminalului cargo de la Cluj situat acum în incinta aeroportului, şi recent extins anul acesta.

DHL are o experienţă de aproape 25 de ani pe piaţa din România, aproape 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb